افزايش ۱۲۰ درصدي توليد فلزات غيرآهني طي ۲۰ سال گذشته

جامع ترين اخبار گردشگري جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

افزايش ۱۲۰ درصدي توليد فلزات غيرآهني طي ۲۰ سال گذشته

۲۵ بازديد

رئيس هيئت اجرايي سازمان توسعه و نوسازي صنعت معادن و مواد معدني ايران (اميگرو) گفت: توليد فلزات غير آهني در 20 سال گذشته بيش از 120 درصد افزايش يافته است و توسعه فلزات آهني و همچنين فلزات غير آهني اعلام كرده است. به گزارش مجله ايراني ، در دومين روز از سومين كنفرانس ، وزيه …

افزايش ۱۲۰ درصدي توليد فلزات غيرآهني طي ۲۰ سال گذشته https://majalehirani.ir/2021/افزايش-۱۲۰-درصدي-توليد-فلزات-غيرآهني-ط/ مجله ايراني Tue, 05 Jan 2021 13:11:23 0000 اقتصاد https://majalehirani.ir/2021/افزايش-۱۲۰-درصدي-توليد-فلزات-غيرآهني-ط/ رئيس هيئت اجرايي سازمان توسعه و نوسازي صنعت معادن و مواد معدني ايران (اميگرو) گفت: توليد فلزات غير آهني در 20 سال گذشته بيش از 120 درصد افزايش يافته است و توسعه فلزات آهني و همچنين فلزات غير آهني اعلام كرده است. به گزارش مجله ايراني ، در دومين روز از سومين كنفرانس ، وزيه …

رئيس هيئت اجرايي سازمان توسعه و نوسازي صنعت معادن و مواد معدني ايران (اميگرو) گفت: توليد فلزات غير آهني در 20 سال گذشته بيش از 120 درصد افزايش يافته است و توسعه فلزات آهني و همچنين فلزات غير آهني اعلام كرده است.

به گزارش مجله ايراني ، در دومين روز از سومين كنفرانس ، وزيه الله جافري نگاهي به توليد و بازار چشم انداز صنعت فلزات غير آهني ايران و فن آوري هاي مربوطه انداخت و اين مسئله را نشان داد كه در سال هاي اخير ، معادن و صنايع معدني اقتصاد جايگاه ويژه اي دارد. 50 درصد افزايش ارزش بخش معدن در هشت سال گذشته ، بيش از 8.5 ميليارد دلار افزايش در سال در صادرات معادن و صنايع معدني ، ارزش 23.7 درصدي سهام شركت هاي معدني و رشد صنايع معدني در بورس سهام كشور. به وضعيت و اهميت بخش معدن و صنايع معدني در اقتصاد اشاره دارد.

رئيس مديرعامل ايميدرو با اشاره به موضوع اكتشاف در بخش فلزات اساسي و اساسي به عنوان يكي از مراحل اصلي اين سازمان گفت: اكتشافات در اين سازمان طي سالهاي اخير شدت يافته است. يكي از نتايج اين كشفيات شناسايي 759 منطقه اميدوار كننده است كه هر يك از آنها مي تواند به معدن تبديل شود. اين كشور پتانسيل معدني عظيمي دارد و اكنون بستري براي استفاده از ذخاير و توسعه اكتشافات آنها است.

معاون وزير صنعت ، معدن و تجارت گفت: همانطور كه پيش بيني مي شد ، سال آينده ذخاير خوبي از معادن كشف شده در مناطق محروم را تخمين مي زنيم. در حال حاضر ، برخي از اين نتايج تأييد شده است و اميدواريم بتوانيم يك شركت ديگر به سبك شركت مس ايجاد كنيم. علاوه بر اين ، طرحي براي احياي و فعال سازي معادن كوچك در سال 1397 پيشنهاد شد و در سال 1398 اجرا شد و هدف آن تبديل معادن كوچك به ذخاير بزرگتر بود.

با مشاركت شركت هاي بزرگ ، دو معدن كوچك را حل كنيد

جافري با اشاره به اينكه معادن در مقياس كوچك داراي دو مشكل هستند ، افزود: اولين مشكل اين است كه طبق مطالعات انجام شده در بيشتر معادن مشخص شده ، اكتشاف انجام نشده است. علاوه بر اين ، به دليل ذخاير كم ، امكان فرآوري در اين معادن وجود ندارد. براي حل اين مشكل مي توان 10 تا 20 معدن كوچك با مشاركت شركت هاي بزرگي مانند فولاد مباركه و مس تهيه كرد تا بتوانند با سرمايه گذاري كه انجام داده اند جستجو و پردازش كنند.

رئيس هيئت مديره ايميدرو با بيان اينكه افزايش بهره وري آنها با انتقال واحدهاي كوچك به بخش خصوصي امكان پذير است ، گفت: شركت توليد مواد معدني با انتقال مديريت برخي از واحدهاي تابعه تجربه مطلوبي را بدست آورد. از آنجا كه توليد در اين واحدها بيش از پنج برابر است ، اشتغال و ذخاير سه برابر شده است. اگر انتقال به درستي انجام شود ، بخش خصوصي مي تواند اين واحدها را گسترش دهد.

پايگاه جديدي براي حضور بخش خصوصي

وي با اشاره به روند رو به رشد توسعه در سري فلزات غير آهني طي سالهاي گذشته ، گفت: در هشت سال گذشته ، توليد در بخش كاتد مس 67 درصد ، شمش آلومينيوم 37 درصد ، شمش طلا 200 درصد و دانه هاي روي است. 30٪ افزايش يافته است. ” در بخش مس ، تقريباً 140 ميليارد و 480 ميليون دلار پروژه تا سال 1403 در حال اجرا است كه برخي از آنها به مرحله بهره برداري رسيده اند. ظرفيت توليد مس در سال جاري يك ميليون و 180 هزار تن است كه پيش بيني مي شود سال آينده به يك ميليون و 800 هزار تن برسد.

معاون وزير صنعت ، معدن و تجارت گفت: شركت توليدي ايميدرو و مواد معدني از سال 2014 ميلادي 2.5 ميليارد دلار سرمايه جذب كرده است كه برخي از آنها در حال تأمين است. سنگ بناي حضور بخش خصوصي در حال حاضر در Imidro قرار دارد و ما در تلاش هستيم اين روند را گسترش دهيم و شرايط لازم را تسهيل كنيم. به عنوان مثال ، با ايجاد يك شركت سهامي عام در پروژه ، نقدينگي لازم را براي اجراي برنامه هاي شركت هاي بزرگ از طريق بورس اوراق بهادار فراهم خواهيم كرد.

جعفري گفت: اقدامات ديگري براي توسعه بخش معدن با حضور بخش خصوصي ، افزايش سرمايه شركت هاي معدني و صنايع معدني براي حمايت از معادن كوچك در نظر گرفته شده است. حمايت از شركت هاي دانش بنيان و استفاده از ايده هاي جديد براي توسعه روش هاي جديد براي دستيابي به فعاليت هاي جديد نيز بخشي از برنامه هاي ايميدرو است.

“همانطور كه ديروز اعلام كردم ، طرح گسترده سرب و روي اكنون با اشاره به تدوين برنامه هاي جامع فلزي براي imidero تقريباً كامل است.” يك طرح جامع مس نيز در حال انجام است. توسعه طرح جامع طلا نيز آغاز شده و طرح جامع زغال سنگ به اتمام رسيده و در حال اجرا است. اين طرح هاي اصلي معيار صنعت هستند و به بخش خصوصي كمك مي كنند تا به عنوان يك بخش موثر در توسعه صنايع معدني و معدني عمل كند.

وي گفت: در ايميدرو مي خواهيم مزارع آهن و همچنين مناطق غير آهني را توسعه دهيم. حوزه صنعت معدن و مواد معدني ، چه آهن و چه غير آهني ، گسترده است.

برنامه جامع سرب و روي يك برنامه 20 ساله است

در ادامه اين برنامه ، سافاري ، مجري طرح جامع سرب و روي ، همچنين اظهار داشت كه برنامه جامع سرب و روي با شناسايي نقاط قوت و ضعف و در نظر گرفتن استانداردهاي جهاني ، 20 سال آينده يك رهبر صنعت است. نقشه راه را آماده مي كند وي گفت: طي دو سال گذشته ، 10 جلسه تخصصي به صورت علني و خصوصي با كليه ذينفعان از جمله صاحبان صنايع ، دانشگاهيان و نخبگان صنعت براي جمع آوري اطلاعات دقيق ، موقعيت مطلوب ، ديد ، تجزيه و تحليل فاصله و براي كمك به تدوين برنامه هاي اجرايي. ” .

وي گفت: افق 1420 قرار است توسط وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، يك برنامه جامع براي سرب و روي كشور به عنوان يك سند راهبردي براي توسعه اين صنعت اعلام شود. استراتژي هاي اصلي براي توسعه صنعت سرب و روي شامل تعيين ستاد و ساختار اجرايي براي رهبري جامع و نظارت بر برنامه ريزي روي ، مشاركت اتحاديه هاي كارگري در سياست هاي كلان ، تهيه يك برنامه جامع براي اكتشاف سرب و روي و كاهش مالكيت دولت.

سافاري صادر كرد: صدور مجوز جديد براي كارخانه توليد شمش ، تسهيل واردات مواد اوليه (خاك و كنسانتره) و حمايت و تشويق ادغام و ادغام واحدهاي فرآوري در مقياس كوچك از ديگر راه حل ها است.

رهبري جامع و اجراي طرح روي ، عمده ترين و عمده ترين ذخاير روي جهان را اعلام كرد و اعلام كرد: ميزان ذخاير روي جهان به 250.1 ميليون تن مي رسد و ايران 4.96٪ از ذخاير روي جهان (12.4 ميليون تن) را در اختيار دارد. ذخاير عمده جهاني اكنون 90.3 ميليون تن است ، با ايران 4.05 ميليون تن ، 4.48 درصد از ذخاير جهاني.

وي در مورد ميزان استخراج مواد معدني سرب و روي در جهان و ايران گفت: ميزان فعلي استخراج روي در جهان در سال حدود 12.46 ميليون تن و ميزان استخراج روي در ايران 330 هزار تن محتواي فلز است. همچنين ، حجم استخراج سرب در جهان 4.56 ميليون تن و ميزان استخراج اين فلز در ايران 70000 تن است. كل روي تصفيه شده سالانه در جهان 13.2 ميليون تن و ايران در حدود 198 هزار تن است (ظرفيت فعلي 474 هزار تن است). نسبت توليد شمش روي به ذخاير در جهان 5.3 درصد و در ايران 1.6 درصد است كه نياز به افزايش سه برابري چشم انداز 20 ساله دارد.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.