توليد ۴ ميليون دوز واكسن ايران كوبا تا پايان شهريور

جامع ترين اخبار گردشگري جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

توليد ۴ ميليون دوز واكسن ايران كوبا تا پايان شهريور

۹ بازديد

رئيس انستيتو پاستور ايران از توليد يك ميليون دوز واكسن تا پايان ماه ژوئن و 3 ميليون دوز تا پايان ماه سپتامبر با دريافت مجوز خبر داد. به گزارش مجله ايراني ، دكتر در حاشيه بازديد از سايت تزريق واكسن ايران كوبا در دانشگاه علوم پزشكي بابل. عليرضا بيگلري گفت: پس از آغاز بحران كويد …

توليد ۴ ميليون دوز واكسن ايران كوبا تا پايان شهريور https://majalehirani.ir/2021/توليد-۴-ميليون-دوز-واكسن-ايران-كوبا-تا-پ/ مجله ايراني Thu, 13 May 2021 14:45:16 0000 اجتماع https://majalehirani.ir/2021/توليد-۴-ميليون-دوز-واكسن-ايران-كوبا-تا-پ/ رئيس انستيتو پاستور ايران از توليد يك ميليون دوز واكسن تا پايان ماه ژوئن و 3 ميليون دوز تا پايان ماه سپتامبر با دريافت مجوز خبر داد. به گزارش مجله ايراني ، دكتر در حاشيه بازديد از سايت تزريق واكسن ايران كوبا در دانشگاه علوم پزشكي بابل. عليرضا بيگلري گفت: پس از آغاز بحران كويد …

رئيس انستيتو پاستور ايران از توليد يك ميليون دوز واكسن تا پايان ماه ژوئن و 3 ميليون دوز تا پايان ماه سپتامبر با دريافت مجوز خبر داد.

به گزارش مجله ايراني ، دكتر در حاشيه بازديد از سايت تزريق واكسن ايران كوبا در دانشگاه علوم پزشكي بابل. عليرضا بيگلري گفت: پس از آغاز بحران كويد 19 در ايران ، موسسه پاستور شبكه هاي ملي باليني كويد 19 را تشكيل داد و اكنون بيش از 300 آزمايشگاه در سراسر كشور دارد. آنها مي توانند با راهنمايي و تمركز انستيتوي پاستور ايران تشخيص آزمايشگاهي كويد 19 را انجام دهند.

بيگلري گفت: در اواسط بهار 1399 ، پس از راه اندازي سيستم رديابي Kovid 19 در كشور و آماده سازي زمينه توليد كيت هاي داخلي براي انستيتو پاستور ايران ، جهاد علمي ديگري براي ساخت واكسن ها وارد شد و واكسن هاي زيادي طراحي شد و براي اولين بار در انستيتو پاستور در ايران حضور يافت.

وي گفت: در راستاي تصميم وزارت بهداشت مبني بر داشتن واكسن مشترك با يكي از شركتهاي مطرح واكسن سازي در جهان و با توجه به همكاري دو دهه اي انستيتوي پاستور با كوبا ، تصميم به طراحي و توليد واكسن هاي مشترك گرفته شد. برنامه ريزي شود

رئيس انستيتو پاستور ايران با اشاره به اينكه اين واكسن نوعي واكسن نوتركيب است كه داراي پيچيدگي كم و بسيار م effectiveثر است ، گفت: “اين در آزمايشات 1 و 2 در كوبا و در فاز 3 در كوبا ثابت شده است. 45 هزار داوطلب آزمايش شد و نشان داد كه واكسن بسيار م effectiveثر و بي خطر است.

بيگلري اعلام كرد: در ايران ، كار در اصفهان در تاريخ 26 مه 1400 آغاز شد و در مرحله نهايي آزمايشات 3 يا واكسن ، 24000 هموطن قرار است در 8 شهر كشور (اصفهان ، زنجان ، حمدان) هدف قرار گيرند. كارمان ، يزد ، بندرعباس ، بابل و ساري) براي شروع كار خود.

وي گفت: تقريباً نيمي از 24000 نفري كه در اين مطالعه شركت كردند اولين تزريق را انجام دادند. “اين تنها واكسن نوتركيبي است كه به كوويد وصل شده و تنها واكسني است كه خود را به ياد مي آورد.” Quid 19 يكي از بهترين ابزارهاي كشور براي كنترل آن خواهد بود.

رئيس انستيتو پاستور ايران اذعان داشت: “تا پايان ماه ژوئن ، يك ميليون دوز از اين واكسن آماده مي شود. با دريافت مجوز ، مي توانيم تا پايان ماه سپتامبر 3 ميليون دوز توليد كنيم.”

واكسن جديد موسسه پاستور براي مهندسي باز در صورت جهش كرونا

به گزارش وبدا ، رئيس انستيتو پاستور ايران ادامه داد: خوشبختانه اين موسسه چندين واكسن را براي آزمايش حيوانات تكميل كرده است و يكي از اين واكسن ها در مدت زمان بسيار كوتاهي وارد آزمايشات باليني مي شود.

بيگلري گفت: تخصص واكسن جديد موسسه فناوري پاستور اين است كه تاكنون به چهار كشور ايالات متحده ، انگليس ، روسيه و چين محدود شده است و ايران پنجمين كشور داراي اين فناوري است.

وي گفت: ويژگي ديگر اين واكسن جديد اين است كه اگر ويروس كوويد جهش جديدي داشته باشد ، در كمتر از دو هفته مي توان واكسن را خيلي سريع مهندسي كرد تا با جهش جديد مقابله كند.

بيگلري با اشاره به اينكه بيشتر واكسن ها نياز به مهندسي مجدد در جهش هاي ويروسي كرونا دارند ، گفت: هم واكسن جديد اين مركز و هم واكسن تركيبي ايران و كوبا قادر به مقابله با جهش هاي آينده خواهند بود.

رئيس انستيتو پاستور ايران ادامه داد: محل تزريق واكسن ايران و كوبا در بابل نتيجه تفكر خردمندانه و پشتكار عالي رئيس دانشگاه علوم پزشكي بابل و تلاش همه همكاران دانشگاه است كه در امكانات خوبي بوده است. و با برنامه انجام شده است. ” آنها گفتند.

هيچ عارضه جانبي واكسن ايران و كوبا در اين كشور گزارش نشده است

رئيس مركز مديريت بيماري هاي عفوني وزارت بهداشت از عدم وجود عوارض در هموطنان دريافت كننده واكسن ايران و كوبا خبر داد.

به مناسبت بازديد از محل تزريق واكسن ايران كوبا در دانشگاه علوم پزشكي بابل. محمد مهدي گويا گفت: “يكي از مدرن ترين واكسن هاي جهان در حال آزمايش است و تاكنون بيش از 12000 نفر وجود داشته است.” تزريقات در هشت شهر ، حتي يك عارضه در اين فرد ، گزارش نشده است.

رئيس مركز مديريت بيماري هاي واگير وزارت بهداشت با اشاره به آغاز روند نزولي چهارمين قله بيماري عروق كرونا قلب در كشور ، گفت: خوشبختانه تعداد موارد در حال كاهش است اما اين مورد كاهش نيافته است نگراني هاي ما را برطرف كرد. بگذاريد وضعيت ما پايدار باشد.

وي ادامه داد: واكسيناسيون مهمترين ابزار در اين دنيا براي مبارزه با اين بيماري است و تا زماني كه 70 درصد كل جمعيت كشور را واكسينه نكنيم ، نمي توانيم از كنترل بيماري در كشور اطمينان حاصل كنيم.

گويا گفت: “وقتي نمونه هاي جديدي از ويروس در جهان شناسايي شود ، هر يك از آنها باعث نگراني بيشتر در جهان مي شود زيرا اين گونه هاي جديد ممكن است از ويژگي هاي بسياري برخوردار باشند ، بنابراين به آنها گونه هاي ضد اضطراب گفته مي شود.”

رئيس مركز مديريت بيماري هاي عفوني وزارت بهداشت گفت: “جهش هاي جديد در ويروس كرونا از نظر انتقال قدرت بيشتر از ويروس اصلي است و جهش هاي جديد نيز ممكن است در برابر واكسن ها و واكسن ها مقاوم باشند. ممكن است براي آنها م effectiveثر نباشد. است.”

وي افزود: خوشبختانه واكسن توليد شده توسط انستيتو پاستور به گونه اي است كه مي تواند در برابر گونه هاي جديد مقاومت كند و حتي در مقابل جهش هاي آينده كه مي تواند به سرعت دوباره مهندسي شود ، واكسن را مي توان تغيير داد و گونه جديدي ايجاد كرد. ” همچنين پوشش دهيد.

گويا گفت: بايد بدانيم كه واكسن به تنهايي جلوي همه گيري را نمي گيرد و علاوه بر واكسيناسيون ، افراد بايد نكات بهداشتي را كه تاكنون توصيه شده است نيز رعايت كنند و به ويژه اين اجتماعات و گردهمايي ها را مديريت كنند تا انشاالله ” اتفاق جديدي نمي افتد

گويا با اشاره به اينكه نگراني ما درباره بيماري كويد 19 همچنان ادامه دارد ، گفت: “ما هنوز قله چهارم را به طور كامل تكميل نكرده ايم و افزايش مسافرت ، ترافيك و اجتماعات نگران كننده است.”

سرانجام رئيس مركز مديريت بيماريهاي عفوني وزارت بهداشت اظهار داشت: در صورت عدم رعايت نكات بهداشتي ، در شرايط فعلي احتمال بازگشت بيماري بسيار زياد است.

انتهاي پيام

بهترین زمان سفر به کوبا

بهترین زمان برای سفر به کوبا از دسامبر تا ماه مه است؛ زمانی که می‌توانید انتظار روزهای خشک و آفتابی را داشته باشید و آسمان معمولا صاف است. فصل مرطوب سال در ماه ژوئن آغاز می‌شود. گردشگران معمولا از سفر به کوبا بین ماه‌های آگوست تا اکتبر اجتناب می‌کنند چون در این مدت احتمال وقوع طوفان وجود دارد و شرایط جوی مساعد نیست.

زبان رسمی کوبایی ها:

اسپانیایی است

معروف ترین غذاهای سنتی کوبا

۱- فریتا (Frita)

برای درست کردن این غذا گوشت چرخ کرده را با سوسیس ترکیب و به شکل همبرگر در می آورند. بعد از سرخ شدن، گوشت ها در نان همبرگر کوبایی گذاشته می شود و روی گوشت ها هم پر می شود از سیب زمینی سرخ کرده! البته در بعضی از شهرهای کوبا بر روی گوشت و سیب زمینی، از تخم مرغ نیمرو هم استفاده می شود.

راهنمای سفر به کوبا

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.