مديرعامل سازمان انتقال خون ايران با اشاره به سابقه شكل گيري اين سازمان در كشور گفت: از زمان تاسيس سازمان انتقال خون ايران در سال 1974 ، هدف خريد و فروش خون بوده است. “قبلا خون رد و بدل شده بود. از سال 2007 ، ما اعلام كرديم كه 100 درصد خون به صورت غير …
پايان خريد و فروش خون در ايران در سالروز چهل و هفتم https://majale-rooz.ir/2021/07/پايان-خريد-و-فروش-خون-در-ايران-در-سالروز/ مجله روز Sat, 31 Jul 2021 09:21:38 0000 جامعه و خانواده https://majale-rooz.ir/2021/07/پايان-خريد-و-فروش-خون-در-ايران-در-سالروز/ مديرعامل سازمان انتقال خون ايران با اشاره به سابقه شكل گيري اين سازمان در كشور گفت: از زمان تاسيس سازمان انتقال خون ايران در سال 1974 ، هدف خريد و فروش خون بوده است. “قبلا خون رد و بدل شده بود. از سال 2007 ، ما اعلام كرديم كه 100 درصد خون به صورت غير …
مديرعامل سازمان انتقال خون ايران با اشاره به سابقه شكل گيري اين سازمان در كشور گفت: از زمان تاسيس سازمان انتقال خون ايران در سال 1974 ، هدف خريد و فروش خون بوده است. “قبلا خون رد و بدل شده بود. از سال 2007 ، ما اعلام كرديم كه 100 درصد خون به صورت غير منتظره و داوطلبانه اهدا مي كنيم و كارت هاي خون به موزه انتقال خون تحويل داده شد.
به گزارش مجله روز ، دكتر پيمان عشقي در نشست خبري كه به مناسبت چهل و هفتمين سالگرد ايجاد اين سازمان برگزار شد ، گفت: سالروز تاسيس سازمان انتقال خون ايران و افتخارات ملي كشورمان را تبريك مي گويم. كشور. ، كه چهل و هفت سال سن دارد و روز به روز براي انجام وظيفه سازماني خون ، از جمله تأمين خون و فرآورده هاي خوني سالم ، به اندازه كافي ، به روز و مطابق با پيشرفت هاي دانشمندان علوم ارتقا يافته است. جهان براي مردم كشورمان
وي افزود: خون يك داروي حياتي است كه هيچ جايگزيني ندارد ، نمي توان آن را خريداري كرد و نمي توان آن را با پول جايگزين كرد و تنها با اهداي غير منتظره ، داوطلبانه ، غير احساسي و بشردوستانه هموطنانمان مي توانيم آن را در اختيار مردم قرار دهيم. آنها نياز دارند در كشور است. ” به عنوان مثال ، بيماران مبتلا به تالاسمي 25 درصد از مصرف خون كشور را شامل مي شوند ، همچنين بيماران مبتلا به سرطان ، زايمان ، تصادفات ، نوزادان ، جراحي هاي فوري و غيره. كه تاريخ و زمان را نمي دانند و به خون نياز دارند. ما پل ارتباطي بين انسان ها هستيم و هميشه در صحنه هستيم تا در بيمارستان ها و مراكز درماني به نيازمندان خون بدهيم. بانك خون اصلي ما قلب و عروق مردم ايران است. نيازي به ذخيره خون در يخچال و فريزر نيست. بسياري از كشورهاي منطقه ما خون را با هزينه هاي بسيار بالا ذخيره مي كنند. از آنجا كه آنها نمي توانند در فرهنگ اهداي خون سرمايه گذاري كرده و نتيجه خون را با هزينه بسيار بالا منجمد كنند تا چندين سال خون داشته باشند ، اما ما هرگز به افراد نيازمند نرسيده ايم و كمك نمي كنيم.
عشقي ادامه داد: حتي در اين دوره تاج ، اين ايده غلط ايجاد شد كه اگر به مراكز اهداي خون برويم ، مي توانيم تاج را در جهان بدست آوريم و كاهش اهداي خون در برخي از كشورهاي جهان بين 20 تا 20 سال توليد مي شود. 30 درصد و در برخي كشورها تا 60 درصد مشاهده شد ، اما در ايران متوسط اهداي خون ما بيش از هشت درصد كاهش نيافته است. خون ، قبلاً خون خريد و فروش مي شد ، اما از سال 1353 خون جايگزين در اختيار مردم قرار گرفت. در غير اين صورت ، هر بيمار يك كارت جايگزين داشت و يك اهدا كننده سالم را معرفي مي كرد و خون اهدا مي كرد ، اما به تدريج جايگزيني كاهش يافت و در سال 2007 اعلام كرديم كه ما بدون انتظار و داوطلبانه 100 درصد خون اهدا كرديم و كارت هاي خون به موزه انتقال خون تحويل داده شد.
ادامه