برنامه هاي افزايش توليد و عرضه مسكن امروز توسط شوراي نگهبان به تصويب رسيد و سازندگان اعلام كردند كه اگر دولت به وعده هاي خود عمل كند و تجربيات گذشته تكرار نشود ، حاضر به ساخت واحدها هستند. آنها همچنين متقاضيان كم درآمد را به شرط تميز بودن بسياري از واحدهاي مسكوني مي پذيرند. به …
آورده متقاضيان كمتوان بر عهده سازندگان مسكن https://majalehirani.ir/2021/آورده-متقاضيان-كمتوان-بر-عهده-سازندگ/ مجله ايراني Sat, 28 Aug 2021 09:06:22 0000 اقتصاد https://majalehirani.ir/2021/آورده-متقاضيان-كمتوان-بر-عهده-سازندگ/ برنامه هاي افزايش توليد و عرضه مسكن امروز توسط شوراي نگهبان به تصويب رسيد و سازندگان اعلام كردند كه اگر دولت به وعده هاي خود عمل كند و تجربيات گذشته تكرار نشود ، حاضر به ساخت واحدها هستند. آنها همچنين متقاضيان كم درآمد را به شرط تميز بودن بسياري از واحدهاي مسكوني مي پذيرند. به …
برنامه هاي افزايش توليد و عرضه مسكن امروز توسط شوراي نگهبان به تصويب رسيد و سازندگان اعلام كردند كه اگر دولت به وعده هاي خود عمل كند و تجربيات گذشته تكرار نشود ، حاضر به ساخت واحدها هستند. آنها همچنين متقاضيان كم درآمد را به شرط تميز بودن بسياري از واحدهاي مسكوني مي پذيرند.
به گزارش مجله ايراني ، سخنگوي شوراي نگهبان امروز در توئيتي نوشت تصويب “طرح جهش توليد مسكن” توسط شورا مطلع. اين طرح كه در مجلس شوراي اسلامي تصويب شد ، در مراحل قبل با ابهام و مشكلاتي از سوي شوراي نگهبان روبرو بود كه پس از اصلاح و بررسي مجدد مجلس توسط شورا غيرقانوني و مغاير قانون اساسي شناخته شد.
بنابراين ، با استقرار دولت كه وعده ساخت يك ميليون واحد مسكوني در سال را داده است ، امروز طرح جهش به سمت توليد و عرضه مسكن با هدف ساخت يك ميليون واحد در سال از امروز آغاز شد. رستم قاسمي – وزير راه و شهرسازي – كه برنامه خود را چند روز پيش اعلام كرد “جنبش توسعه و برنامه ريزي شهري افراد اساسي بر اساس عدالت و پيشرفت” او قول داده است كه تمام تلاش خود را براي تحقق وعده رئيس جمهور انجام دهد. ايجاد صندوق ملي مسكن ، برنامه آمايش سرزمين و توسعه بنگاه هاي اجاره اي حرفه اي از اولويت هاي قاسمي است كه يكي از موضوعات آن تمديد قرارداد اجاره از دو سال به 5 سال است.
دو روز پيش ، هنگام ورود به ساختمان وزارت راه و شهرسازي ، وي به خبرنگاران اعلام كرد كه به مسكن ملي (برنامه دولت دوازدهم) ادامه مي دهد و از محمد اسلامي ، وزير راه و شهرسازي تشكر كرد. تلاش هاي او در اين زمينه قاسمي از ساخت و تكميل واحدهاي ملي مسكن و مه آواس به عنوان بخشي از برنامه هاي خود خبر داد.
با اين حال ، كارشناسان توانايي دولت در ساخت سالانه يك ميليون واحد مسكوني را زير سوال مي برند. بيت الله ستاريان ، كارشناس اقتصاد مسكن مي گويد كه ساخت و ساز سالانه است يك ميليون مسكن 4000 هزار تومان عرب يعني بيشتر از نقدينگي در كشور به منابع نياز دارد و در دسترس بودن آن در اقتصاد دولت امكان پذير نيست.
برخي از فعالان صنعت ساختمان ، از جمله ايرج رهبر ، نايب رئيس انجمن انبوه سازان تهران ، بر اين باورند كه در صورت تأمين زمين و ارائه مشوق هاي مالياتي و قانوني ، ساخت يك ميليون خانه با استفاده از منابع بخش خصوصي امكان پذير است. مقام معظم رهبري فرمودند: انجمن توليدكنندگان انبوه ايران و انجمن توليدكنندگان انبوه تهران آماده همكاري با دولت هستند طرح جهش مسكن وي به مجله ايراني گفت اگر دولت به تعهدات خود عمل كند و اعتماد ايجاد كند ، بخش خصوصي مي تواند قانون “جهش در توليد و عرضه مسكن” را اجرا كند.
وي با ابراز تاسف از عدم تحقق وعده هاي بخش مسكن آنلاين از سوي دولت اظهار داشت: دولت قبل به معافيت مالياتي ، تامين اجتماعي و پرداخت بيش از 20 درصد هزينه مسكن آنلاين به سازندگان قول داده بود كه متأسفانه محقق نشد. آمد. دولت كنوني نبايد از قدرت خود براي تحميل نظر خود به سازندگان در طرح جهش مسكن استفاده كند. اين به اين دليل است كه منجر به بي اعتمادي و فرار سرمايه بخش خصوصي مي شود.
نايب رئيس انجمن انبوه سازان تهران در مورد عدم به روزرساني قيمت ملي مسكن از تابستان گذشته يادآور شد: نرخ ملي مسكن با وجود افزايش بيش از 100 درصدي قيمت ورودي ساختمان ، به روز شده است. سه ماهه دوم سال گذشته انجام نشده است البته گفته مي شود نرخ نهايي بر اساس قيمت است و مشكلي ندارد. با اين حال ، بسياري از متقاضيان برنامه اقدام ملي ظرفيت پرداخت ندارند ، كه بر سرعت اجراي پروژه تأثير گذاشته است.
مقام معظم رهبري تامين بخشي از منابع مالي متقاضيان توسط سازندگان براي پيشرفت پروژه را پيشرفت پروژه دانستند و فرمودند: در كنار تسهيلات پرداختي ، مي توان از منابع مالي سازندگان براي ساخت واحدها استفاده كرد. براي فقرا. كساني كه قادر به پرداخت هزينه كمتر هستند. در مقابل ، دولت بسياري از واحدها را با توليدكنندگان انبوه پاكسازي مي كند تا بتوانند آنها را در بازار بفروشند. در چنين شرايطي ، دولت منابع زيادي سرمايه گذاري نمي كند و فشار زيادي بر خط اعتباري بانك مركزي نمي گذارد.
انتهاي پيام