با توجه به اهميت توسعه ارتباطات و فناوري ارتباطات ، به ويژه در روزهاي كرونا و پس از آن ، و در شرايطي كه نياز مردم به اينترنت افزايش مي يابد ، شركت ارتباطات ارتباطات ايران اعلام كرده است كه اميد به كمك به شركت شركتي كه بعنوان يك شركت خصوصي علاوه بر انجام كليه …
پاسخگوي نيازهاي فزاينده حوزه ارتباطات باشيم https://majalehirani.ir/2021/پاسخگوي-نيازهاي-فزاينده-حوزه-ارتباط/ مجله ايراني Mon, 25 Jan 2021 14:54:27 0000 اقتصاد https://majalehirani.ir/2021/پاسخگوي-نيازهاي-فزاينده-حوزه-ارتباط/ با توجه به اهميت توسعه ارتباطات و فناوري ارتباطات ، به ويژه در روزهاي كرونا و پس از آن ، و در شرايطي كه نياز مردم به اينترنت افزايش مي يابد ، شركت ارتباطات ارتباطات ايران اعلام كرده است كه اميد به كمك به شركت شركتي كه بعنوان يك شركت خصوصي علاوه بر انجام كليه …
با توجه به اهميت توسعه ارتباطات و فناوري ارتباطات ، به ويژه در روزهاي كرونا و پس از آن ، و در شرايطي كه نياز مردم به اينترنت افزايش مي يابد ، شركت ارتباطات ارتباطات ايران اعلام كرده است كه اميد به كمك به شركت شركتي كه بعنوان يك شركت خصوصي علاوه بر انجام كليه تعهدات خود ، ميلياردها تومان در شهرها و روستاها هزينه كرده و هزينه بيشتري را صرف توسعه شبكه هاي شهري و روستايي در زمينه تلفن ثابت و تلفن همراه و اينترنت كرده است. آماده است براي
اين روزها ، طبق گفته شركت مخابرات ايران مجله ايراني ، نام اين شركت دوباره به زبانها آمده است. 17 سال پيش و پس از خصوصي سازي اين شركت ، سيستم دولتي كه خواستار جدايي مخابرات از دولت است ، بارها و بارها نام شركت مخابرات ايران را ذكر كرده است ، و هر از چندگاهي ، اخبار و گزارش هاي حاوي اصالت و عدم اصالت. اين نوعي اتهام و نگراني عمومي است كه در رسانه ها منتشر مي شود.
متأسفانه مقامات به جاي پاسخگويي به نيازهاي جديد كشور و افزايش ظرفيت پهناي باند ، دائماً در تلاشند ايران مخابرات را دليل كندي سرعت اينترنت يا هرگونه كمبود در توسعه شبكه مخابراتي كشور معرفي كنند. هر بار در پاسخ به اين ادعاها ، شركت مخابرات ايران به ما يادآوري مي كند كه تعرفه ها را بررسي كنيم.
سودآوري ايران و كاهش ارتباطات از راه دور از زمان خصوصي سازي شركت مخابرات ايران صدمات جبران ناپذيري را وارد كرده است. عدم تغيير تعرفه و افزايش بيش از حد قيمت تجهيزات مخابراتي.
هزينه خدمات مخابراتي در همه بخش ها ، از جمله صدا و داده ، از سال 2003 يعني 17 سال افزايش نيافته است. با اين وجود ، در اين مدت ، تعرفه ها براي همه حامل هاي انرژي ، علاوه بر افزايش تورم سالانه ، چندين برابر شده است. در حال حاضر ، هزينه خالص نگهداري هر خط تلفن ثابت ، به استثناي هزينه هاي جانبي ، تقريباً 7500 تومان در هر ترم است و متوسط هزينه اشتراك قسمت كمي از اين هزينه ، تقريباً 3600 تومان را پوشش مي دهد.
افزايش قابل توجه هزينه ها به دليل نياز به تغيير فناوري ، توسعه شبكه ها و جايگزيني تجهيزات جديد ، رفاه كارمندان و بازنشستگان از مهمترين اولويت هاي شركت مخابرات ايران با كاهش درآمد در اين شركت است. ، ممكن است اين موارد برگزيده نباشد. متوجه شد
به طور كلي ، دلايل اصلي مشكلات شركت مخابرات ايران در حال حاضر اعلام شده است:
– عدم تغيير و كاهش تعرفه تلفن ثابت
– افزايش سريع در هزينه ، به ويژه هزينه نيروي انساني
– افزايش سريع در هزينه هاي توسعه به دليل وابستگي به نرخ ارز
– وفاداري زياد به شركت ها و تجهيزات و عدم حمايت قانون گذاران
– عدم حمايت نهادهاي دولتي از ارتباطات از راه دور
لازم به توضيح است كه در زمينه هزينه هاي نيروي انساني ، تأمين هزينه هاي بازنشستگان كه يكي از تعهدات و اولويت هاي شركت مخابرات ايران است ، چالش بزرگي را براي اين شركت ايجاد مي كند. كل هزينه هاي ساليانه بازنشستگان ، از جمله بيمه تكميلي و ساير هزينه ها ، شامل 1100 ميليارد مستخدم و بيش از 700 ميليارد حق الزحمه است.
علاوه بر اين ، هزينه هاي كارگزار ، طبق مصوبه مجلس ، از سال 1394 تا 1399 ، شامل 334 ميليارد حقوق سالانه و 218 ميليارد هزينه ديگر است.
اين در شرايطي است كه از دست دادن شديد خدمات تلفن ثابت نيز بر بسياري از مشكلات شركت مخابرات ايران افزوده و به طور متوسط 5850 تومان درآمد هر خط تلفن ثابت را در پي دارد ، اما هزينه اين خط براي شركت حداقل ماهانه 15،500 تومان است. رخ مي دهد. نزديك است
به دليل همه اين مسائل ، شركت مخابرات ايران در ارائه خدمات با مشكل روبرو است. اما نه به دليل خصوصي سازي ، بلكه به دليل ديدگاه دولت مبني بر اينكه اين شركت مجاز به تنظيم تعرفه بيش از 17 سال نيست ، به طوري كه اين شركت اكنون آماده اجراي تعرفه مصوب شوراي اقتصاد در سال 2003 است. با وجود 10 برابر تورم و 20 برابر هزينه.
به طور كلي ، راه حل هايي كه شركت مخابرات ايران را از اين مشكلات محافظت مي كند مي توان به شرح زير طبقه بندي كرد:
بايد قانوني براي عدم پرداخت بدهي وضع شود و با تصويب منابع پارلمان براي هزينه هاي كارگزاران روستايي اضافه شده به مخابرات در دسترس باشد.
– براي كاهش حجم عظيم تقسيم درآمد حداقل براي يك زمان مشخص با هدف توسعه يك شبكه ملي ارتباطات و اطلاعات روستايي
بخشنامه هاي تعرفه اي خدمات خاص بايد مطابق قانون به شوراي رقابت سپرده شود و توسط كميسيون تنظيم مقررات تصويب شود.
– هزينه هاي خدماتي كه طي اين سالها تغييري نكرده اند بايد متناسب با تورم و مزاياي معقول به روز شوند
– تعرفه تلفن ثابت را به گونه اي افزايش دهيد كه از كسري خدمات اساسي خارج شود
– دولت موظف است تجهيزات را با قيمت مناسب براي پرداخت بدهي قبل از خصوصي سازي خود و خريد تجهيزات تهيه كند.
بر اين اساس ، با توجه به اهميت توسعه فناوري ارتباطات و ارتباطات ، به ويژه در روزهاي كرونا و پس از آن ، و در شرايطي كه نياز مردم به استفاده از اينترنت در حال افزايش است ، ما انتظار داريم كه دولت ايران مخابرات ايران باشد براي كمك به شركت عجله خواهد كرد. شركتي كه بعنوان يك شركت خصوصي علاوه بر انجام كليه تعهدات خود ، ميلياردها دلار در شهرها و روستاها هزينه كرده و هزينه هاي بيشتري را صرف توسعه شبكه هاي شهري و روستايي در زمينه تلفن ثابت و تلفن همراه و اينترنت كرده است. آماده است ، در حالي كه شركت ها ارائه دهندگان خدمات اينترنت سرمايه گذاري در شهرهاي كوچك و روستاها را مقرون به صرفه نمي دانند و هيچ رقابتي در اين مناطق وجود ندارد.
بنابراين انتظار مي رود كه قدرت مالي چنين شركتي با سابقه و با تعهدات و ويژگي هاي قابل توجه در كشور تقويت شود. توسعه بايد زمينه ساز اين اپراتور مهم و مهم مخابراتي در كشور باشد.
انتهاي پيام