بدن پس از مصرف غذاهاي كنسروي

جامع ترين اخبار گردشگري جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

بدن پس از مصرف غذاهاي كنسروي

۱۷ بازديد

مواد نگهدارنده گزينه اي مناسب و مقرون به صرفه براي افزودن مواد مغذي به رژيم غذايي است. تقريباً همه ميوه ها و سبزيجات كنسرو شده در دسترس هستند ، اما همه كنسروهاي غذايي يكسان نيستند. بنابراين توجه به عوارضي كه مي تواند پس از مصرف اين محصولات ايجاد شود بسيار مهم است. عصر ايران به …

بدن پس از مصرف غذاهاي كنسروي https://majale-rooz.ir/2021/01/بدن-پس-از-مصرف-غذاهاي-كنسروي/ مجله روز Wed, 27 Jan 2021 04:21:12 0000 عمومي https://majale-rooz.ir/2021/01/بدن-پس-از-مصرف-غذاهاي-كنسروي/ مواد نگهدارنده گزينه اي مناسب و مقرون به صرفه براي افزودن مواد مغذي به رژيم غذايي است. تقريباً همه ميوه ها و سبزيجات كنسرو شده در دسترس هستند ، اما همه كنسروهاي غذايي يكسان نيستند. بنابراين توجه به عوارضي كه مي تواند پس از مصرف اين محصولات ايجاد شود بسيار مهم است. عصر ايران به …

مواد نگهدارنده گزينه اي مناسب و مقرون به صرفه براي افزودن مواد مغذي به رژيم غذايي است. تقريباً همه ميوه ها و سبزيجات كنسرو شده در دسترس هستند ، اما همه كنسروهاي غذايي يكسان نيستند. بنابراين توجه به عوارضي كه مي تواند پس از مصرف اين محصولات ايجاد شود بسيار مهم است.

عصر ايران به نقل از ITS گزارش داد: “برخي از كنسروها مي توانند مزاياي مختلف سلامتي داشته باشند ، در حالي كه برخي ديگر به دليل داشتن قند و نمك بالا باعث افزايش طول عمر و بهبود طعم مي شوند.” همچنين ، ممكن است بهترين انتخاب براي مصرف نباشند.

غذاهاي كنسرو شده مي توانند قلب را تحت فشار قرار دهند

مواد نگهدارنده مي توانند منبع خوبي از مواد مغذي مختلف باشند ، اما حتي بدون افزودن نمك ، آنها را مي توان منبع سديم اضافي دانست. به گفته مگان بيرد متخصص تغذيه ، بسياري از مواد غذايي حاوي سديم اضافه شده براي كمك به حفظ آنها در طول فرآيند توليد است. اين سديم اضافي مي تواند اثرات منفي بر سلامتي داشته باشد ، به خصوص در افرادي كه فشار خون بالا يا بيماري قلبي دارند.

مصرف زياد نمك در هنگام بيماري قلبي مي تواند علائم و روند بيماري را تشديد كند. اگر مي خواهيد ميزان نمك خود را كنترل كنيد و ترجيح مي دهيد از سبزيجات و لوبيا كنسرو شده استفاده كنيد ، شستن آنها با آب قبل از خوردن غذا بهترين گزينه است. با اين كار مي توانيد ميزان نمك غذاهاي كنسرو شده را كاهش داده و آنها را به گزينه اي كمي سالم تبديل كنيد.

بدن شما آخرين محصول را دريافت مي كند

انتخاب محصولات جديد در فروشگاه هاي مواد غذايي گاهي مي تواند گمراه كننده باشد. محصول را مي توان قبل از رسيدن كامل برداشت كرد تا قبل از عرضه در فروشگاه خراب نشود و يا براي مدت طولاني در فروشگاه باقي بماند. در مقابل ، در محصولات كنسرو شده از محصولات كاملاً بالغ استفاده مي شود ، زيرا نگراني كمتري در مورد خراب شدن وجود دارد.

محصولات كنسرو شده حاوي مواد نگهدارنده بيشتري هستند

يكي از اصلي ترين مزاياي مواد نگهدارنده اين است كه مي توان آنها را براي مدت طولاني حفظ كرد. محصولات با قفسه بالا مفيد هستند زيرا مي توانند به كاهش ضايعات غذا كمك كنند ، اما مواد نگهدارنده بيشتري براي افزايش ماندگاري مواد غذايي كنسروي اضافه مي شوند. به گفته جوي كوين ، متخصص تغذيه ، بررسي اينكه كدام يك از مواد نگهدارنده از نظر مواد نگهدارنده اي كه دارند سالم تر هستند.

محصولي را انتخاب كنيد كه سديم كمتري داشته يا قند اضافه ندارد. ميوه ها بايد در آب خودشان نگهداري شوند ، نه در شربت ، و ماهي و مرغ كنسرو شده در صورت نداشتن روغن گزينه هاي سالم تري خواهند بود.

مواد غذايي كنسرو شده مي تواند مشكلات سلامتي ايجاد كند

كنسرو يك فرآيند پيچيده است كه به غذاهاي تازه آماده اجازه مي دهد تا قسمت قابل توجهي از مواد مغذي خود را براي ماهها و در بعضي موارد تا يك سال يا بيشتر حفظ كنند. حفاظت شامل چندين مرحله است و طبق گفته Rada al-Mardi ، متخصص تغذيه ، يك مرحله آن بيس فنول A ، ماده شيميايي در ديواره داخلي قوطي است.

مقادير كمي از اين ماده مي تواند وارد غذا شود و بدن انسان را در معرض بيماري هاي خطرناكي مانند ديابت نوع 2 ، بيماري هاي قلبي ، سرطان پستان ، سرطان پروستات و نقايص مادرزادي قرار دهد.

آنتي اكسيدان بيشتري دريافت مي كنيد

گاهي اوقات روند بسته بندي مواد غذايي مي تواند منجر به از بين رفتن برخي مواد مغذي شود ، مانند ويتامين C كه يك ويتامين محلول در آب است. از طرف ديگر ، به دليل فرآيند بسته بندي مي توان غلظت برخي از عناصر غذايي مانند ليكوپن را افزايش داد. ليكوپن ماده مغذي با خواص آنتي اكسيداني است كه در غذاهايي مانند گوجه فرنگي يافت مي شود.

به گفته دكتر استيسي استفنسون ، بنيانگذار و مدير عامل شركت Vibrant Duck ، محتواي ليكوپن گوجه فرنگي كنسرو شده بالاتر از گوجه فرنگي تازه است و اين آنتي اكسيدان قوي مي تواند به كاهش خطر سرطان و بيماري هاي قلبي كمك كند.

ممكن است در معرض باكتري هاي خطرناك قرار بگيريد

بعيد به نظر مي رسد كه اين اتفاق بيفتد ، اما در برخي موارد ، خوردن كنسرو فرآوري نشده مي تواند فرد را با يك باكتري خطرناك به نام Clostridium botulinum آلوده كند.

مصرف مواد غذايي آلوده به اين باكتري مي تواند باعث بوتوليسم شود كه در صورت عدم درمان مي تواند منجر به فلج و مرگ شود.

امكان لذت بردن از محصولات خارج از فصل وجود دارد

برخي از محصولات در يك فصل خاص روانه بازار مي شوند و در ماه هاي ديگر سال در دسترس نيستند. اما به لطف مواد نگهدارنده ، مي توانيد به طيف گسترده اي از غذاها در طول سال دسترسي پيدا كنيد و از طعم آنها لذت ببريد ، صرف نظر از فصلي كه در آن هستيد.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.