در سوگ حجت الاسلام مظلومي، الگوي روحانيون جوان

جامع ترين اخبار گردشگري جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

در سوگ حجت الاسلام مظلومي، الگوي روحانيون جوان

۲۰ بازديد

آخرين باري كه او را در جلسه شوراي برنامه ريزي بين المللي ديدم ، بيانيه گام دوم سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي بود. من هنوز آخرين سخنان وي را به خاطر مي آورم كه گفت ، “مقدمه انقلاب اسلامي و دستاوردهاي آن ، در واقع مقدمه اي براي دستيابي به اهداف اعلاميه گام دوم است …

در سوگ حجت الاسلام مظلومي، الگوي روحانيون جوان https://majale-rooz.ir/2021/01/در-سوگ-حجت-الاسلام-مظلومي،-الگوي-روحان/ مجله روز Sun, 31 Jan 2021 17:19:38 0000 عمومي https://majale-rooz.ir/2021/01/در-سوگ-حجت-الاسلام-مظلومي،-الگوي-روحان/ آخرين باري كه او را در جلسه شوراي برنامه ريزي بين المللي ديدم ، بيانيه گام دوم سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي بود. من هنوز آخرين سخنان وي را به خاطر مي آورم كه گفت ، “مقدمه انقلاب اسلامي و دستاوردهاي آن ، در واقع مقدمه اي براي دستيابي به اهداف اعلاميه گام دوم است …

آخرين باري كه او را در جلسه شوراي برنامه ريزي بين المللي ديدم ، بيانيه گام دوم سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي بود. من هنوز آخرين سخنان وي را به خاطر مي آورم كه گفت ، “مقدمه انقلاب اسلامي و دستاوردهاي آن ، در واقع مقدمه اي براي دستيابي به اهداف اعلاميه گام دوم است و براي برداشتن گام هاي محكم ، ما بايد به خوبي بدانيم كه آينده و گذشته “.
حجت الاسلام مظلومي انساني بسيار باهوش بود و در دوران دانشجويي دانشجوي دبير رياضي در دبيرستان بود و مي توانست به يكي از نخبگان دانشگاهي تبديل شود. وي خود در مورد دليل ورود به حوزه علميه گفت: ”در جواني چند روز قبل از شركت در كنكور سراسري ، به توصيه امام جمعه زنجان ، ناگهان تصميم گرفتم كه وارد حوزه علميه شوم و به روحانيت خدمت كنم. “

وي به دليل همين هوش سرشار ، علاوه بر فراگيري دروس سمينار مانند فقه ، فلسفه و كلام ، در امور روز نيز تسلط داشت و در طراحي سيستم هاي رايانه اي در سمينارها و آموزش حضور در فضاي مجازي نقش موثري داشت. بسياري از دوستان وي را روحاني علمي و در عين حال مهندس كامپيوتر مي دانند و موفقيت روزافزون وي را ناشي از اكتشافات وي در علوم اسلامي و علوم جديد مي دانند. حجت الاسلام مظلومي در استانبول انگليسي ، عربي و تركي روان صحبت مي كرد و معروف بود كه حتي به زبان انگليسي ros مي خواند و مخاطبان را براي امام حسين (ع) سوگواري مي كند.

محمدرضا نفر ، سفير كشورمان در بنگلادش ، پس از شنيدن خبر ناپديد شدن وي در يك تماس تلفني هنگام فرياد بلند ، به نويسنده گفت:
“آقاي مظلومي انساني منحصر به فرد بود. به عنوان يك فرماندار ، وي در سفرهاي يك هفته اي خود به علما و علماي شهرها و شهرها به بنگلادش علاقه داشت. روحانيون شيعه و سني و بزرگان صوفيه او را دوست داشتند. او هم سخنور و هم روان بود. در فقه و آموزه هاي ديني و در تاريخ تصوف ، و همچنين آشنا به امور رايانه اي و فضاي مجازي ، و به همين دليل او حضار را با سخنراني هاي آموزنده محاصره كرد. “همه دانشمندان بنگلادشي او را عزادار مي كنند.”

حجت الاسلام مظلومي دوست داشت به فقرا و ضعيفان خدمت كند. اگرچه او فرصت حضور و فعاليت در كشورهاي مرفه اروپايي و استراليا را داشت ، اما كار در كشورهاي محروم را انتخاب كرد. در طي سركوب دولت ميانمار عليه مسلمانان روهينگيا ، وي علاقه زيادي به كمك دفتر رهبر داشت تا به پناهندگان آواره ميانمار در مرز اين كشور با بنگلادش كمك كند و بدون ترس از رنج و عذاب ، با مسلمانان آواره و آواره ملاقات كرد.
اين سيد جليل القدر بيش از بيست و پنج سال از عمر پر بركت خود را در خدمت حجاج ايراني گذراند. وي مدت ها روحاني كاروان بود و به عنوان معاون فرهنگي و سپس به عنوان معاون بين المللي مأموريت ولي فقيه خدمت مي كرد. وي گفت: “حج يكي از مباني و مباني اسلام است و از چنان اهميتي برخوردار است كه گاهي از تعابير روايات متعجب مي شود. در برخي از روايات ، حج و ساير عبادات مقايسه شده است و گفته مي شود كه راهي جز خداوند و جهاد و شهادت نيست. “او بالاتر از انجام حج نيست.”

وي از ابعاد بين المللي كنگره حج براي تقويت روابط بين مسلمانان آگاه بود و گفت: “حج بهترين مكان براي برقراري ارتباط با ساير مسلمانان است. گفته مي شود مردم براي افزايش دانش خود بايد به حج بروند. مسلمانان”. از وضعيت ساير مسلمانان آگاه باشيد و آنچه در امت اسلامي اتفاق مي افتد بايد به مسلمانان منتقل شود. “
حجت الاسلام مظلومي شيعه واقعي بود و از حج به عنوان تريبوني براي تبليغ مكتب اهل بيت (ع) ياد كرد. در همان زمان ، وي يكي از مبلغان وحدت اسلامي بود و گفت: “واقعي ترين وحدت وحدتي است كه بين مrsمنان و خالق آن اتفاق مي افتد و محوري كه اين وحدت را تشكيل مي دهد وجود مقدس پيامبر اعظم اسلام است”.

حجت الاسلام مظلومي به عنوان يك پيشخدمت واقعي ، هميشه سرباز فرهنگي حضرت مهدي (عج) به حساب مي آمد. وي شخصيتي متدين و داراي علاقه و ارادت خاصي به حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري بود و معمولاً در گفتگو با دوستان قصد ابراز اين عقيده را داشت.
دوستانش او را “سري الباكا” صدا مي زدند زيرا او عاشق حرم امام حسين (ع) بود و با شنيدن نام امام بيهوش شد و با شانه هاي لرزان در سوگ شهدا گريه كرد. دوستان پياده روي خود از نجف تا كربلا را در ايام اربعين فراموش نخواهند كرد.

حجت الاسلام مظلومي عالمي بود ، فردي فرهنگي و اخلاقي ، داراي تحصيلات ، حسن خلق ، پايدار ، آشنا به علم و فناوري روز ، مسلط به زبان هاي خارجي و مطيع ولايت فقيه. با اين خصوصيات منحصر به فرد ، مي تواند الگويي براي روحانيون جوان باشد و براي رسيدن به اين هدف ، صاحبان قلم و بيان بايد تلاش مستمر داشته باشند تا ويژگي هاي خوب خود را به جامعه معرفي كنند.
وَسَلامٌ عَلَيْه يَوْمُ وُلِدَ وَيَوْمَ يَمُوتُ وَيَوْمَ يُبْعَثُ حَيًّا

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.