پيشنهاد تشكيل كارگروه سالمندي و توسعه پايدار اسكان بشر

جامع ترين اخبار گردشگري جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

پيشنهاد تشكيل كارگروه سالمندي و توسعه پايدار اسكان بشر

۱۹ بازديد

براي اين كار ، علاوه بر برنامه ريزي جنبه هاي مختلف بهداشت ، درمان و رفاه سالمندان ، بايد به فكر تأمين منابع لازم براي مقابله با شرايط نيز باشيم. بر اين اساس ، من تشكيل يك كارگروه پير و توسعه پايدار را پيشنهاد مي كنم و اميدوارم كه با همكاري همه دستگاه هاي مسئول …

پيشنهاد تشكيل كارگروه سالمندي و توسعه پايدار اسكان بشر https://majale-rooz.ir/2021/02/پيشنهاد-تشكيل-كارگروه-سالمندي-و-توسعه/ مجله روز Thu, 18 Feb 2021 21:00:54 0000 عمومي https://majale-rooz.ir/2021/02/پيشنهاد-تشكيل-كارگروه-سالمندي-و-توسعه/ براي اين كار ، علاوه بر برنامه ريزي جنبه هاي مختلف بهداشت ، درمان و رفاه سالمندان ، بايد به فكر تأمين منابع لازم براي مقابله با شرايط نيز باشيم. بر اين اساس ، من تشكيل يك كارگروه پير و توسعه پايدار را پيشنهاد مي كنم و اميدوارم كه با همكاري همه دستگاه هاي مسئول …

براي اين كار ، علاوه بر برنامه ريزي جنبه هاي مختلف بهداشت ، درمان و رفاه سالمندان ، بايد به فكر تأمين منابع لازم براي مقابله با شرايط نيز باشيم. بر اين اساس ، من تشكيل يك كارگروه پير و توسعه پايدار را پيشنهاد مي كنم و اميدوارم كه با همكاري همه دستگاه هاي مسئول و كارشناسان اين كار دنبال شود و محقق شود.

اول ، بايد اعتقاد داشت كه پيري يكي از مراحل رشد انسان است و بر خلاف نظر معمول پايان زندگي نيست ، اما بايد يك روند طبيعي باشد كه در آن بشر يافته هاي بسياري دارد كه به جامعه و ساير افراد بخشهايي از جوامع و ملتها. از طرف ديگر ، ما بايد سازوكارهاي رفاهي براي خدماتي كه اين گروه در طول زندگي خود داشته اند فراهم كنيم و به همين منظور ، برنامه هايي در كشورهاي مختلف تعريف شده است كه مي توانند از اين تجربه استفاده كنند.
ما بايد سالمنداني سالم ، شاد و فعال داشته باشيم. بنابراين ، علاوه بر حمايت از نهادهاي دولتي از سالمندان ، نقش سازمان هاي غير دولتي و بخش خصوصي نيز در اين زمينه بسيار مهم است.

اكنون شاهد هستيم تعداد زيادي از افراد مسن پس از بازنشستگي براي تأمين زندگي مجبور به كار مي شوند. اما هر چقدر كار كودكان رد شود ، كار اجباري در سنين پيري رد مي شود و بايد مورد توجه قرار گيرد. ما بايد به خاطر داشته باشيم كه راه حل اين مشكل تهيه مكانيزم اشتغال جوانان است تا بتوانند از خانه مراقبت كرده و فشار بر گروههاي ديگر را كاهش دهند. بنابراين ، متوليان ساختن شهر مسئوليت مضاعفي نسبت به اين سن و اين گروه اجتماعي دارند ، زيرا بيشتر افراد مسن جوانان ديروز هستند كه در شهر زندگي مي كنند و شهر را آباد مي كنند.

در سنين بالا ، برخي از نقشه ها از افراد مسن برداشته مي شود و بقيه نقش ها به وضوح مشخص نشده اند. اين تئوري مي گويد براي داشتن پيري موفق ، بايد برنامه هاي جديد و جديدي را كشف كرده و دستگاه هاي جديدي ايجاد كنيد و امكانات و دستگاه هاي مختلفي را براي سالمندان تعريف كنيد و از تجربيات كشورهاي ديگر در اين زمينه استفاده كنيد. از طرف ديگر حفظ روحيه در سنين پيري نكته بسيار مهمي است و بايد تعامل اخلاقي بين افراد مسن و ساير گروه ها طراحي شود. اگرچه حفظ و تقويت تعاملات اجتماعي بسيار مهم است و فضاي شهري را مي توان ظهور تعاملات اجتماعي دانست. بنابراين ، اين فضا بايد بستر مناسبي را براي تعامل گروه هاي مختلف به ويژه افراد مسن فراهم كند.
فضاي عمومي شرايطي را براي سالمندان فراهم مي كند كه علاوه بر روابط با واسطه ها ، بايد بتوانند مستقيماً در اين فضا كار كنند. شهر بزرگ شهري قابل دسترسي است كه امكانات رضايت بخشي را در فضاي شهري براي جامعه سالمندان فراهم مي كند. يكي ديگر از جنبه هاي شهر به نفع سالمندان احترام به كرامت انساني سالمندان است كه بايد در اين شهر محقق شود. در قرآن كريم نيز بر اين امر تأكيد شده است.

* سخنراني دكتر محمد مهدي مظاهري ، دبيركل كميته ملي حل و فصل بشري ايران در تمام انديشه هاي سالمندان و توسعه پايدار
* شايان ذكر است كه در تمام تفكرات سالمندان و توسعه پايدار با حضور محمدمهدي مظاهري ، دبيركل كميته ملي حل و فصل بشري ايران و جمعي از كارشناسان و مسئولان در اين زمينه برگزار شد. همچنين در اين سمپوزيوم حسام علامه ، رئيس دبيرخانه شوراي ملي سالمندان ، احمد دلبري ، رئيس انجمن ملي پيري ، محمد رسولي ، محقق و نويسنده ، فضيله دادور و داريوش شهبازي ، اساتيد دانشگاه هاي كشور حضور دارند. زواياي مختلفي را در مورد مسئله پيري و توسعه پايدار پرداخت كرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.