اظهارات جنجالي درباره زنان در روزهاي اخير

جامع ترين اخبار گردشگري جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

اظهارات جنجالي درباره زنان در روزهاي اخير

۱۲ بازديد

به نظر مي رسد “لايحه حمايت از كرامت و حمايت از زنان در برابر خشونت” با تمام تغييراتي كه از بالا به پايين و حتي عنوان آن اعمال شده است و با تمام تنظيمات قوه قضاييه ، براي اين منظور در نظر گرفته نشده است. طعم “قم”. اين باعث شده است كه صداي اعتراض از …

اظهارات جنجالي درباره زنان در روزهاي اخير https://majale-rooz.ir/2021/03/اظهارات-جنجالي-درباره-زنان-در-روزهاي-ا/ مجله روز Thu, 04 Mar 2021 12:43:13 0000 عمومي https://majale-rooz.ir/2021/03/اظهارات-جنجالي-درباره-زنان-در-روزهاي-ا/ به نظر مي رسد “لايحه حمايت از كرامت و حمايت از زنان در برابر خشونت” با تمام تغييراتي كه از بالا به پايين و حتي عنوان آن اعمال شده است و با تمام تنظيمات قوه قضاييه ، براي اين منظور در نظر گرفته نشده است. طعم “قم”. اين باعث شده است كه صداي اعتراض از …

به نظر مي رسد “لايحه حمايت از كرامت و حمايت از زنان در برابر خشونت” با تمام تغييراتي كه از بالا به پايين و حتي عنوان آن اعمال شده است و با تمام تنظيمات قوه قضاييه ، براي اين منظور در نظر گرفته نشده است. طعم “قم”. اين باعث شده است كه صداي اعتراض از اينجا شنيده شود و البته پيشنهادها و راهكارهايي نيز ارائه شود.

به گزارش مجله روز ، روزنامه “اعتماد” نيز نوشت: چندي پيش محمدرضا زيبائي نژاد ، رئيس پژوهشگاه زنان و خانواده در پاسخ به اين لايحه گفت: “لايحه دولت مهم نيست كه زن بتواند به خاطر خشونت خودش مقصر شناخته شود يا نه. “يا آيا اين فقط يك خلق و خوي مردانه است؟” و البته اين پيشنهاد مطرح شد كه “اگر ما زن را در سازوكار تربيتي آماده كنيم تا اقتدار مرد را بپذيرد ، اين اتفاقات رخ نمي دهد و ، به نظر من ، خشونت غالباً به دليل عدم احترام شخصي فرد ايجاد مي شود و سيستم آموزشي بايد به سمتي حركت كند كه باعث ايجاد احترام به خود شود. »پيشنهاد عجيبي كه خشونت عليه زنان را ريشه در فرهنگ مردسالاري داشت.

اما نقش اين م instسسه تحقيقاتي و شخص مسئول و عضو هيئت مديره اي كه از زنان حمايت مي كند تا “اقتدار” مردان را براي جلوگيري از خشونت بپذيرند ، تا زنان را از خشونت ، به ويژه خشونت محافظت كند؟ خانگي؟ طبق وب سايت اين موسسه تحقيقاتي ، در سال 1998 دفتر مطالعات و تحقيقات زنان توسط مركز مديريت سمينارهاي خواهران به عنوان يك مركز تحقيقاتي و خبره ايجاد شد. در سال 1391 ، به دليل گسترش حجم فعاليتهاي علمي پژوهشي و توسعه دفتر ، به “مركز تحقيقات زنان و خانواده ها” تغيير نام يافت و در سال 1399 ، شوراي اعطاي مجوزها و امتيازات علمي ، تحقيقات در مورد زنان و خانواده ها مركز “موسسه تحقيقاتي مصوب در مورد زنان و خانواده. همانطور كه” پژوهشگاه زنان و خانواده “معرفي شده است ،” واحد تحقيقاتي رسمي سمينار “است ؛ زيرا طبق تصميم شوراي عالي انقلاب فرهنگي ، شوراي عالي سمينارها معيار شناخت نهادهاي پژوهشي حوزه علميه است.

به گفته سايت ، “اين م instسسه تحقيقاتي با هدف تبيين ديدگاه سيستماتيك دين در مورد مسائل مربوط به زنان و خانواده ، تعميق تحقيقات و تجربيات ديني و پاسخگويي به نيازهاي نظري و دفاع از مرزهاي ديني در اين زمينه “و” توليد و توليد مثل دانش “» مفاهيمي كه براي ارتقا the موقعيت زنان و خانواده در ابعاد فرهنگي ، سياسي ، اقتصادي و اجتماعي ، شكل گيري و توانمند سازي منابع انساني از طريق مشاركت هم افزايي با هدف طراحي شده اند. جامعه ، پشتيباني از مطالعات و تحقيقات اسلامي در زمينه زنان و خانواده ، و ارائه خدمات تخصصي به جامعه هدف به عنوان بخشي از مأموريت هاي خود.

اين مسسه تحقيقاتي داراي 9 عضو هيئت مديره و 4 گروه علمي متشكل از “فقه و حقوق ، مطالعات نظري ، مطالعات اجتماعي ، روانشناسي و آموزش” است. جالب اينجاست كه فقط يك زن در هيئت مديره 9 عضو اين موسسه تحقيقاتي وجود دارد كه هدف اصلي آن زنان است. فريبا آلاسوند تنها عضو هيئت مديره يك م instسسه تحقيقاتي با جامعه هدف زنان است كه داراي مطالعات حوزوي است.

اما رئيس يا رئيس اين پژوهشكده كه از سال 1977 با اين سازمان همكاري مي كند و توليد سالهاي حضور وي در اين پژوهشگاه اظهارات اخير وي بوده است ، داراي آموزش سمينار سطح 4 و داراي شاخص در بخش “رشته هاي تخصصي و تخصص هاي مورد علاقه” خانواده ثبت شده است.

جالب است كه طبق اطلاعات موجود در اين سايت ، زيبائي نژاد از سال 1998 مسئوليت انتخابات را بر عهده داشته است و دوباره ، بر اساس تاريخ انتشار كتاب ها ، تحقيقات و تحقيقات ثبت شده در اين سايت ، تمام فعاليت هاي دانشمندان قبل از آن نبوده است آن تاريخ اما بعد

نگاهي به مشاهدات اين روحاني نسبتاً جوان نيز نشان مي دهد كه او مخالف سرسخت فمينيسم ، سند 2030 و ليبراليسم است و در آخرين اظهارات خود تأكيد كرد كه نبايد همه خشونت ها را غيرقانوني دانست.

اظهار نظرهاي اخير وي واكنش هاي زيادي را در فضاي مجازي برانگيخته است. برخي ادعاهاي وي را مغاير با شأن انساني زنان توصيف كرده اند ، برخي حتي با دين و شرع ناسازگار است ، برخي انتقاد از حضور يك مرد به عنوان رئيس يك م instسسه تحقيقاتي با يك جامعه هدف زن ، و برخي ديگر به عنوان سنگسار آشكار آنها اظهار داشتند كه در دسامبر ، پس از سالها تلاش ، سرانجام وي به پارلمان فرستاده شد و البته قبل از همه اينها ، بسياري از مفاد وي اصلاح و حتي حذف شد ، از بيش از 90 مقاله به 54 ماده. در همان زمان ، يك بار به طور كامل مورد بررسي قرار گرفت و مدت طولاني در دادگستري بود.

البته اين اظهارات ضد زنانه ، كه صريحاً خشونت عليه زنان را تصديق مي كند و براي عادي سازي و نظريه پردازي آن گام برمي دارد ، تنها نكاتي نبود كه در روزهاي اخير مورد توجه عموم قرار گرفت و بعضا مورد شوخي قرار گرفت. اظهارات سيد احمد علم الهادي ، رهبر نماز جمعه مشهد ، كه مي گفت زن و شوهر نبايد در خانه به نامشان خوانده شود ، حاشيه ساز شد و باعث تمسخر در فضاي مجازي شد.

اعلاميه ممنوعيت صعود زنان در فضاي عمومي در استان اصفهان كه پس از انتشار فيلم حمله غيرنظاميان به يك مركز آموزش سنگ نوردي براي زنان در درچه صورت گرفت ، زنان را در هنگام خشونت خانگي براي اعمال زنان سلب كرده است حق ورزش مردها و زن ستيز بودن

پيش از اين ، يك زن ورزشكار توسط شوهرش ممنوع الخروج شده بود و اين امر در رسانه هاي خارجي خبرساز شده بود.

نيويورك تايمز در گزارش اخير خود درباره ايران ، از مخاطبان خود س whatال كرد كه آنها در مورد ايران چه مي دانند و 70 درصد گفتند كه زنان در اين كشور اجازه ورود به ورزشگاه را ندارند.

طبيعي است كه كشوري با اين هويت در ذهن جهانيان همچنان به بررسي موضوعات مربوط به زنان در مرزهاي خود ادامه مي دهد و همه اين اتفاقات اخير در حوزه زنان با واكنش اندكي از سوي مسئولان يا فعالان سياسي روبرو مي شود. .

علي جنتي يكي از معدود فعالاني بود كه فقط به اظهارات علم الهدي واكنش نشان داد و نوشت: “همه استراحت ها از اين باغ ناشي مي شود. پس از اظهارات آقاي علم الهدي در مورد چگونگي ناميدن همسران به نام يكي از آنها علائم غرب زدگي ، همكاران آنها پيامدهاي جديدي نيز دارند. “ما بايد منتظر ايده هاي انحرافي جديد باشيم.”

و سعيد حجاريان نيز به طور ضمني و كنايه آميز به اين مسائل واكنش نشان داد و گفت: “من فكر مي كنم مدل” امارت اسلامي افغانستان “ممكن است ذهن برخي از نيروهاي داخل ايران را تحريك كند و آنها در مورد آن فكر خواهند كرد.” “امارت اسلامي ايران” .

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.