مومو هيولاي كه جان نوجوانان را گرفت

جامع ترين اخبار گردشگري جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

مومو هيولاي كه جان نوجوانان را گرفت

۸ بازديد

به گزارش مجله ايراني؛ نام مومو در اوايل ماه اكتبر ظاهر شد. “مومو” نام عروسكي خزنده با چشماني برآمده و لبخندي شيطاني و دلقك مانند بود كه نمادي از چالشي بود كه نوجوانان را مانند چيزهاي خطرناك و خشن حمل مي كرد. نهنگ آبي اين كار را كرد. و شركت كنندگان را با مسخ به …

مومو هيولاي كه جان نوجوانان را گرفت https://majalehirani.ir/2021/مومو-هيولاي-كه-جان-نوجوانان-را-گرفت/ مجله ايراني Fri, 26 Mar 2021 09:16:34 0000 اجتماع https://majalehirani.ir/2021/مومو-هيولاي-كه-جان-نوجوانان-را-گرفت/ به گزارش مجله ايراني؛ نام مومو در اوايل ماه اكتبر ظاهر شد. “مومو” نام عروسكي خزنده با چشماني برآمده و لبخندي شيطاني و دلقك مانند بود كه نمادي از چالشي بود كه نوجوانان را مانند چيزهاي خطرناك و خشن حمل مي كرد. نهنگ آبي اين كار را كرد. و شركت كنندگان را با مسخ به …

به گزارش مجله ايراني؛ نام مومو در اوايل ماه اكتبر ظاهر شد. “مومو” نام عروسكي خزنده با چشماني برآمده و لبخندي شيطاني و دلقك مانند بود كه نمادي از چالشي بود كه نوجوانان را مانند چيزهاي خطرناك و خشن حمل مي كرد. نهنگ آبي اين كار را كرد. و شركت كنندگان را با مسخ به سمت چالش هاي خودكشي و مرگ سوق داد.

چالش مومو چه بود؟

“مومو” كه تصويري ترسناك از يك زن است. اين چالش از طريق واتس اپ قابل انجام است. در واقع ، “Momo” يك حساب WhatsApp بود كه در آن كاربر ابتدا يك لينك تماس از Momo دريافت كرد و پس از شروع مكالمه ، “Momo” پيام هاي تهديدآميز ، خشونت آميز ارسال كرد و شخص را به انجام رفتارهاي مخاطره آميز دعوت كرد. عكس پروفايل مومو نيز بسيار ترسناك بود ، كه در واقع يك شخصيت عروسكي در افسانه ژاپني بود ، موجودي وحشتناك و پرنده كه طبق افسانه ، گاهي سعي در ربودن كودكان داشت.

مومو

نظر كارشناس در مورد مومو

برخي از كارشناسان نرم افزار آن را چالشي براي سرقت اطلاعات كاربران مي دانند ، در حالي كه برخي ديگر آن را يك چالش آسيب شناختي مي دانند.

واكنش به مومو

در صفحات اينستاگرام و كانال هاي تلگرامي ، برخي افراد با انتشار عكس ها و فيلم هاي مختلف شروع به شوخي و تمسخر مومو كردند. حتي بازار چاپ عكس هاي Momo روي ليوان ، تي شرت و غيره داغ شد ، اما داستان با اين كلمات جدي تر بود. با ورود پليس FATA و هشدار دادن به خانواده ها ، به دليل آموزش مجازي ، هر كودك و نوجوان مجبور به تماشاي تلفن و تبلت مي شود و از آنجا كه آنها بي اطلاع هستند ، ممكن است در دام مومو افتاده و اين چالش را بپذيرند. ، به قيمت جان آنها.

مومو به كي رفت؟

مومو بيشتر قربانيان خود را از ميان دانشجويان براي شكار آزار و اذيت انتخاب كرد.

پسر 11 ساله خودكشي مي كند

خبر كوتاه اما تلخ و ترسناك بود. فناوري در شرف تبديل شدن به آرامش زندگي بشر بود ، اما با بهره مندي از چند نفر ، به بلايي براي زندگي افراد نادان تبديل شد.

چالش “مومو” با انتشار خبر خودكشي پسر 11 ساله اهوازي كه به دليل اين چالش وارد مرحله جديدي در كشورمان شد ، جنجال زيادي در رسانه ها ايجاد كرد.

پليس نه تنها خبر را تكذيب كرده است ، بلكه تحقيقات نشان مي دهد كه پسر 11 ساله خودكشي نكرده و بر اثر سكته مغزي درگذشته است.

با اين حال ، برخي ادعا كردند كه پسر 11 ساله كه كلاس پنجم است ، ترسيده و سرانجام پس از دريافت پيامي از مومو دچار سكته مغزي شده است.

خودكشي براي مامو

به دليل گسترش مومو در ايران

پاشايي معاون وقت سرهنگ پليس فتا در امور اجتماعي و ارتباطات با اشاره به اين چالش كشنده گفت: “برخي از افراد با اهداف خاص و با روايتي كه براي كشور اشتباه است اين رفتارها را انجام مي دهند. مي توانند در داخل يا خارج باشند ، و عكس و شناسه Momo. “” آنها به شما پيام مي دهند يا با شما تماس مي گيرند. “

به دنبال اين پيگيري ها ، چند نفر توسط پليس فتا در استان هرمزگان دستگير شدند و اين رفتارها براي بازي ، سرگرمي و ايجاد مزاحمت در ذهن مردم بود.

انتشار گسترده كليپ Momo Challenge در كشور باعث نگراني بسياري از خانواده ها شده است و اين نگراني ها به فرزندان آنها نيز منتقل شده و موجب نگراني خانواده هاي آنها شده است. با اين حال ، مطالعات متخصصان پليس FATA نشان داده است كه بيشتر اين پيام ها براي اهداف آزار و اذيت ارسال شده است.

دستگيري در اين زمينه اتفاق مي افتد

پسري 16 ساله به جرم تبليغ بازي “مومو” با هدف سرگرمي و ترساندن هم تيمي هايش دستگير شد.

خشونت و اختلال رواني با ارسال يك لينك ارتباطي بين جوانان و نوجوانان 16 ساله و درخواست تماس با كاربران تحت عنوان بازي “مومو” ترويج شد ، كه توسط كارشناسان پليس FATA با اقدامات پليس شناسايي و دستگير شد

به همين دليل مرد ديگري در بابل دستگير شد. اين مرد از خط تلفن همراه براي ارسال پيام به مدير مدرسه و همكلاسي هايش به عنوان يك چالش مومو استفاده كرد. با شناسايي متهم و هماهنگي قضايي ، اين فرد دستگير و سيم كارت و دستگاه تلفن همراه وي كشف شد.

به گفته صاحب سيم كارت ، مشخص شد كه سيم كارت در اختيار فرزندش براي انجام تكاليف است كه از طريق آن پيام هاي تهديدآميز ارسال مي كند. وي كه از چالش مومو تحت تأثير قرار گرفته بود ، گفت انگيزه اش براي اين كار سرگرمي همكلاسي هايش است.

پدر هرمزاني همچنين به پليس FATA اشاره كرد و گفت: يك حساب WhatsApp با تصاوير پروفايل عروسكي به نام “مومو” و “ارواح شيطاني” براي پسرم پيام بازي ارسال كرد ، اما بعداً به دليل تهديدهاي مكرر پسرم حاضر به ادامه بازي نشد. از يك حسابدار خانوادگي گرفته تا صاحب يك شخص خصوصي و تهديدهاي مكرر ، پسرم را ترغيب به بازي كرد و باعث ترس و دلهره در خانواده ما شد.

پس از اقدام پليس و تحقيقات فني ، متهم شناسايي و متهم گفت: در گروه دورهمي ، اطلاعات مربوط به “مومو” توسط مدير گروه و ديگران به همراه حضور دوستان در واتس اپ ارائه مي شد. من و بعضي از دوستانم به بهانه شوخي با پسر عمويش (شاكي) ، حسابهاي واتس اپ را با شماره هاي سيم كارت ناآشنا يا شماره هاي موقت خارجي ايجاد كرديم و تصاوير پروفايل آنها را از “مومو” و اشباح وحشتناك قرار داديم و پيامشان را به او داديم چالش وحشت ما اين كار را كرديم و قصد ما فقط يك شوخي بود. بنابراين رهبر و 6 دوست وي شناسايي و دستگير شدند.

راه حل چه بود؟

بسياري از كارشناسان مي گويند عدم تنظيم برنامه هاي مرتبط يا پاسخگويي و مسدود كردن اين اعداد در پيام رسان هاي خارجي بهترين پاسخ مخاطبان به اين گروه است.

مومو چند نفر را كشت؟

چالش اپيلاسيون بيش از يك ماه ادامه داشت و همه ، پير و جوان ، كودك و بزرگسال ، و همچنين شنيدن نام او و آشنايي با تصاوير و آثاري كه مي دانستند ، و داستان اپيلاسيون تا 13 دسامبر ادامه داشت ماهي كه پسري 16 ساله از تهران نيز در مقابل اين چالش تسليم شد.

پسر نوجواني از ساختماني در غرب تهران سقوط كرد و جان خود را از دست داد. دقايقي بعد تيم جنايي در محل حاضر شدند و جسد يك نوجوان 16 ساله را پيدا كردند كه در يك طبقه از مجموعه زندگي مي كرد. با اين حال ، وي از سقف ساختمان پنج طبقه سقوط كرد و در دم جان داد.

خانواده پسر نوجوان كه از اين ماجرا مبهوت شده بودند و باور نمي كردند پسرش را از دست داده است ، گفتند او با خانواده مشكلي ندارد و خودكشي براي او غيرممكن است.

به گفته وي ، پسرش تحصيل كرده و باهوش بود و رفتاري نشان نمي داد كه مي تواند خودكشي كند.

با اين حال ، شواهد به دست آمده توسط پليس در محل حادثه نشان مي دهد كه پسر نوجوان از روي دو پاي خود استقبال كرده و هيچ كس در سقوط او نقش نداشته است.

در اين شرايط ، ماموران رايانه ها و تلفن هاي همراه آنها را بررسي كردند تا از انگيزه آنها مطلع شوند. شواهد نشان مي داد كه وي قبل از حادثه در فضاي مجازي مشغول كاوش و بازي بود.

او آخرين بار مومو را بازي كرد و آن را به چالش كشيد و سپس تصميم گرفت اين كار را انجام دهد.

آخرين نكته

چالش تنگ نظرانه ، اگرچه بسياري از كودكان و نوجوانان در اين سرزمين جان خود را از دست دادند ، اما با جستجوي مداوم پليس و راه حل هاي مداوم متخصصان ، اصطلاح “مومو” به تدريج در ايران محو شد و تأثيرگذار بود. حضور آن به حداقل رسيد. اين چيزي نيست جز يك خاطره تلخ ، اما اين نكته را نبايد فراموش كرد. كودكان و نوجوانان ما نبايد در دنياي مجازي تنها بمانند و با آموزش صحيح جلوي چنين اتفاقاتي را بگيرند. .

// انتهاي پيام: 5

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.