ذبح صنعت دامپروري زير تيغ مشكلات

جامع ترين اخبار گردشگري جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

ذبح صنعت دامپروري زير تيغ مشكلات

۸ بازديد

مجله ايراني / چماال و بخشياري در سالهاي اخير صنعت دام در بحث تأمين ، قيمت علوفه ، ركود بازار و … با مشكلات بسيار جدي روبرو شده است. خشكسالي ناشي از بارندگي كمتر در سال زراعي جاري ، صنعت را نيز با پيامدهاي منفي خود تحت تأثير قرار داده است. دام در شرايط فعلي …

ذبح صنعت دامپروري زير تيغ مشكلات https://majalehirani.ir/2021/ذبح-صنعت-دامپروري-زير-تيغ-مشكلات/ مجله ايراني Sat, 22 May 2021 02:24:12 0000 اقتصاد https://majalehirani.ir/2021/ذبح-صنعت-دامپروري-زير-تيغ-مشكلات/ مجله ايراني / چماال و بخشياري در سالهاي اخير صنعت دام در بحث تأمين ، قيمت علوفه ، ركود بازار و … با مشكلات بسيار جدي روبرو شده است. خشكسالي ناشي از بارندگي كمتر در سال زراعي جاري ، صنعت را نيز با پيامدهاي منفي خود تحت تأثير قرار داده است. دام در شرايط فعلي …

مجله ايراني / چماال و بخشياري در سالهاي اخير صنعت دام در بحث تأمين ، قيمت علوفه ، ركود بازار و … با مشكلات بسيار جدي روبرو شده است. خشكسالي ناشي از بارندگي كمتر در سال زراعي جاري ، صنعت را نيز با پيامدهاي منفي خود تحت تأثير قرار داده است. دام در شرايط فعلي براي صاحبان دام ارزان نيست و دام هاي توليدي را در خط كشتار قرار داده است.

به گزارش مجله ايراني ، عليرغم اين مشكلات ريز و درشت ، وضعيت دامداري ها مساعد نيست و همچنين ممكن است در آينده اي نزديك ، اگر براي حل مشكلات كارگران اين منطقه راه حلي پيدا نشود ، اين واحدها بودن. بيكاري كارگران شاغل در اين واحدها در صف تعطيلي و ورشكستگي.

لبنيات و گوشت قرمز يكي از نيازهاي اساسي در سبد كالاهاي خانگي است ، افزايش قيمت و كمبود اين محصول در بازار مي تواند سبد غذايي داخلي را با مشكلات جدي روبرو كند ، تعطيلي هر مزرعه توليد را كاهش مي دهد و در نهايت كمبود گوشت و لبنيات در بازار وجود دارد.

چهارمحال و بختياري يكي از قطب هاي دامپروري كشور است ، اما اين روزها دامداران و واحدهاي دامي خوشحال نيستند ، شكايات اين گروه سر به فلك كشيده است ، اما به نظر مي رسد گوش شنوايي براي مطالبات اين گروه يا ملي وجود ندارد مقامات استاني برنامه بسيار كمي دارند و نيازي به پشتيباني از اين سطح ندارند.

كشاورزان در مضيقه

محمود علائي ، يكي از مديران عامل مجتمع دام در چهارمحال و بختياري در گفت وگو با مجله ايراني درباره مشكلات دام در استان اظهار داشت: واحدهاي اصلي دامداري فعال در اين استان كوچك و متوسط ​​هستند و تنها يك واحد دامداري وجود دارد. دام بزرگ در استان. واحد ، معمولاً هزينه توليد در اين مزارع ، بسيار بيشتر از مزارع بزرگتر است.

وي ادامه داد: به دليل كوچك بودن واحد دام ، كشاورزان مجبور به پرداخت هزينه بيشتر براي تأمين نياز خود مي شوند ، زيرا سرمايه آنها محدود است و تعداد كارگران شاغل در واحدهاي كوچكتر بيشتر از واحدهاي بزرگتر است و اين موضوع همچنين قيمت تمام شده محصول را افزايش مي دهد.

آلئي با بيان اينكه ظرفيت دام در مزارع كوچك به طور كلي كمتر از دام در واحدهاي بزرگتر است ، خاطرنشان كرد: متوسط ​​توليد شير براي هر نفر در واحدهاي كوچك حدود 32 كيلوگرم در روز است ، اما در مزارع بزرگ هر دام حدود 42 كيلوگرم است. شير توليد مي كند. او انجام مي دهد

وي گفت: “دولت حدود 60 درصد از نهاده هاي مورد نياز دام را با قيمت مصوب تأمين مي كند. خوشبختانه وضعيت تخصيص نهاده نسبت به قبل بهتر است ، اما بحث خشكسالي باعث افزايش قيمت علوفه و كاه گندم و جو شده است. افزايش يافت. ” به عنوان مثال سال گذشته خاك اره با قيمت هر كيلوگرم 800 تن فروخته مي شد اما اكنون قيمت آن سه برابر شده و حداقل با قيمت 2500 تن عرضه مي شود.

وي گفت: علي رغم افزايش قيمت نهاده ها و علوفه ، قيمت شير ​​خيلي افزايش نيافته است ، در صورت ادامه روند افزايش قيمت علوفه و كمبود نهاده هاي دامي ، كشاورزان مجبور به كشتن حيوانات مولد خود مي شوند كه اين امر باعث كاهش لبنيات مي شود . توليد و گوشت در كشور وجود خواهد داشت و اشتغال دائمي ايجاد شده براي روستاييان از طريق اين مزارع پايان مي يابد.

علائي آزادسازي صادرات محصولات لبني مانند شير و كره را راهي براي حمايت دولت از كشاورزان عنوان كرد و افزود: “اين مسئله همچنين مشكل شير خام را نيز حل مي كند. لغو عوارض صادرات شيرخشك نيز لازم است. اما در در حال حاضر ، تعرفه هر كيلوگرم حدود 16 هزار تومان است.

اين كشاورز تأكيد كرد: در حال حاضر كاهش بارندگي باعث كاهش توليد يونجه علوفه اي و ذرت در كشور شده است ، بنابراين دولت مي تواند با واردات علوفه و يونجه خشك به كشور آب مجازي توليد كند و مشكلات كشاورزان را برطرف كند مي تواند موارد لازم را فراهم كند انجام علوفه ، توليد شير و گوشت در كشور را نيز افزايش مي دهد.

كمبود علوفه و نهاده ها و هزينه هاي زياد گاوها را به كشتارگاه ها مي كشاند

محسن رضايي ، مديرعامل مجتمع دامداري ديگري در چهار محال و بختياري در گفت وگو با مجله ايراني ، با اشاره به وضعيت موجود دام در استان اظهار داشت: در سال هاي اخير دولت مجتمع هاي دامي كشور را مورد بحث قرار داده است ، سرمايه گذاري كرده است . توليد لبنيات صنعت دام به وضعيت فعلي خود رسيده است ، امروز ايران يكي از صادركنندگان دام در خارج از كشور است.

وي افزود: متأسفانه سهل انگاري اخير ، كمبود نهاده ها ، گراني علوفه و … مشكلات زيادي را در صنعت دامپروري در كشور و به تبع آن در چهارمحال و بختياري ايجاد كرده است. اگر راهكاري براي بهبود وضعيت كشاورزان وجود دارد در نظر گرفته نشده است ، اين كشور در آينده نياز به تهيه گوشت قرمز و شير از خارج از كشور دارد.

رجايي گفت: در شرايط فعلي نگهداري دام در مزارع دامداري از نظر كشاورزان مقرون به صرفه نيست. “كشاورزان گاوهاي شيري خود را به كشتارگاه مي آورند. دولت در بحث پشتيباني كرده است ، اما اين حمايت ها كافي نيست. قيمت علوفه توليدي در كشور بالا است.” در حال پرواز

وي گفت: متأسفانه ورودي هاي وارد شده به ارز دولتي به دلالان در بازار آزاد فروخته مي شود و گوشت و شير توليدي دامداران با قيمت پايين خريداري مي شود. و بارها توسط واسطه ها در بازار عرضه مي شود. هزينه.

وي افزود: شير توليد شده در دامداري ها توسط كارخانه ها با قيمت پايين خريداري مي شود و هزينه آن پس از چند ماه پرداخت مي شود ، در حالي كه قيمت محصولات لبني در اين واحدها روزانه متفاوت است ، به طور معمول در فرآيند توليد بيشتر مي شود. سود واسطه ها “. آنها مي گيرند.

رضايي تأكيد كرد: براي قطع دست واسطه ها و نظارت بر قيمت لبنيات و گوشت ، نهادهاي نظارتي بايد وارد عرضه شوند و اجازه ندهند كشاورز ضرر كند.

كمبود خوراك روشن / وارد خواهد شد

يحيي حسين پور مدير كل امور اسمي چما محل و بختياري گفت كه خشكسالي قيمت علوفه ها را افزايش داده است. “در مراتع كمبود علوفه وجود دارد ، بنابراين سازمان امور عشاير برنامه ريزي كرده است كه از خارج از كشور علوفه تهيه كند تا عشاير و دامداران با آن روبرو شوند. تبديل نشويد.

وي گفت: مراتع ضعيف شده اند ، تغذيه نامناسب دام باعث بيماري در آنها مي شود و توليد لبنيات و گوشت قرمز را كاهش مي دهد.

با توجه به برآوردهاي انجام شده در بحث عشاير ، يك ميليون و 500 هزار راس دام در چهارمحال و بختياري داريم ، هوسن پور گفت: 20 درصد گوشت استان عشاير ، 35 درصد مواد اوليه صنايع فرآوري و توليد 37 هزار تن شير ما انجام مي دهيم و محصولات لبني.

مديركل امور عشاير چهارمحال و بختياري با بيان اينكه براي حمايت از دامداران خريد تضميني دام عشاير مازاد در دستور كار است ، توضيح داد: تصميم بر اين شد كه يك ميليون دام عشاير با قيمت هر كيلوگرم 45000 تومان در كشور خريداري شود.

دولت قصد دارد از كشاورزان حمايت كند

سام مرداني ، معاون اصلاحات توليدات دامي سازمان جهادكشاورزي چهارمحال و بختياري در گفت وگو با مجله ايراني ، گفت: در شرايط فعلي ، كمبود نهاده ، خشكسالي و افزايش قيمت علوفه عمده ترين مشكلات كشاورزان است. انتظار مي رود

وي ادامه داد: افزايش هزينه هاي بيمه ، دارو ، نيروي كار ، آب و برق همچنين موجب نارضايتي كشاورزان شده و هزينه محصولات لبني و گوشت قرمز نيز در حال افزايش است ، قيمت فعلي شير و لبنيات منجر به توليد حاشيه اي مي شود. بوده است. ” اين به درد كشاورز نمي خورد و ضرر مي كند.

مرداني افزود: وقتي توليد براي كشاورز سودآور نباشد ، تقاضا براي كشتار دام در كشتارگاه افزايش مي يابد ، عرضه زياد گوشت قرمز در بازار باعث كاهش موقتي قيمت گوشت مي شود اما قيمت پس از عرضه كاهش مي يابد دوباره دوباره بالا برويد. “

معاون اصلاحات توليدات دامي سازمان جهادكشاورزي چهارمحال و بختياري با بيان اينكه براي حمايت از دامداران و تعديل قيمت ها در بازار دام ، مازاد كشاورزان توسط پشتيباني دام خريداري و ذخيره مي شود ، اظهار داشت: سپس اين گوشت در مواقع معرفي مي شود از كمبود “.

وي گفت: وزارت جهادكشاورزي پرداخت تسهيلات خريد علوفه و نهاده ها براي حمايت از دامداران را در دستور كار قرار داده است. همچنين اعتباري براي تأخير تسهيلات دريافتي ارائه شده است تا آنها در برابر شرايط فعلي مقاومت كنند. ” تبديل شده اند.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.