متخصصان و روساي بيمارستان ها موافقت مي كنند تا شدت بيماري ها را در طي اپيدمي تاج افزايش دهند. به گزارش مجله روز ، روزنامه “ايرانوي نوشت: “شيوع اپيدمي تاج باعث تشديد بيماري هاي داخلي و اساسي در ميان ايرانيان شده است.” گزارش ها از بيمارستان هاي مرجع تهران نشان دهنده افزايش شدت بيماري ها …
سيل مراجعه بيماران عادي بيشتر از كروناييها! https://majale-rooz.ir/2021/06/سيل-مراجعه-بيماران-عادي-بيشتر-از-كرونا/ مجله روز Thu, 10 Jun 2021 20:25:24 0000 عمومي https://majale-rooz.ir/2021/06/سيل-مراجعه-بيماران-عادي-بيشتر-از-كرونا/ متخصصان و روساي بيمارستان ها موافقت مي كنند تا شدت بيماري ها را در طي اپيدمي تاج افزايش دهند. به گزارش مجله روز ، روزنامه “ايرانوي نوشت: “شيوع اپيدمي تاج باعث تشديد بيماري هاي داخلي و اساسي در ميان ايرانيان شده است.” گزارش ها از بيمارستان هاي مرجع تهران نشان دهنده افزايش شدت بيماري ها …
متخصصان و روساي بيمارستان ها موافقت مي كنند تا شدت بيماري ها را در طي اپيدمي تاج افزايش دهند.
به گزارش مجله روز ، روزنامه “ايرانوي نوشت: “شيوع اپيدمي تاج باعث تشديد بيماري هاي داخلي و اساسي در ميان ايرانيان شده است.” گزارش ها از بيمارستان هاي مرجع تهران نشان دهنده افزايش شدت بيماري ها و افزايش اشغال تخت بيمارستان نسبت به زماني است كه خبري از بيماري همه گير Covid-19 نبود. همانطور كه توسط روسا و متخصصان بيمارستان ها توضيح داده شده است ، در نتيجه كاهش تعداد مراجعه به كلينيك ها و بيمارستان ها و جايگزيني ويزيت با تجويز خود توسط پزشكان طي يك و نيم سال گذشته از ترس عروق كرونا ، به طور منظم ويزيت آنها به تأخير مي افتد و باعث علائم بيماران مي شود. براي بيماري هاي حادتر به مراكز درماني مراجعه كنيد. علاوه بر اين ، كنترل چندين بيماري ، از جمله بيماري هاي قلبي عروقي ، بيماري خود ايمني ، سرطان ، ديابت ، فشار خون كليه و فشار خون و بيماري هاي عصبي ، به دليل مراجعه دير هنگام و دستكاري نسخه دوز مورد نياز دارو از بين رفته است. اضافه. متخصصان و روساي بيمارستان ها موافقت مي كنند تا شدت بيماري ها را در طي اپيدمي تاج افزايش دهند.
افزايش شدت بيماري ها در مقايسه با روزهاي قبل از همه گيري
رئيس مجتمع بيمارستان امام خميني (ره) كه ادعا كرد شيب منحني بستري بيمار Covid-19 در بزرگترين بيمارستان مرجع تهران كم شده است ، به ايران گفت: “و اكنون ، براي حدود دو يا سه هفته ، مراجعه به اورژانس و كلينيك ها تقريباً طبيعي بوده است ، اما با توجه به اينكه بيماران مدت طولاني در بيمارستان نبوده اند ، شدت بيماري ها افزايش يافته و ميزان اشغال تخت هاي بيمارستان افزايش يافته و Covid-19 شناخته نشده است.
دكتر خسرو صادقنيت ، اظهار داشت كه حدود 15٪ از تخت ها در اختيار بيماران عروق كرونا است ، اظهار داشت: در حال حاضر خدمات غير Covid-19 هنوز در حال جابجايي هستند و اتاق هاي كرونا كاملاً از تخت هاي غير كرونا جدا شده اند. بنابراين اتاق هاي عمل مانند گذشته فعال شده و عمل هاي جراحي ، پيوند ، جراحي پيشرفته كبد ، قلب و كليه انجام مي شود. تا چند هفته پيش طبق دستور وزارت بهداشت ، بيماران غير عروق كرونا پذيرفته نمي شدند مگر در موارد اضطراري و مجبور شديم خدمات غير كرونري را تعطيل كنيم تا تخت بيشتري داشته باشيم.
همچنين دليل جدي تر بودن بيماري نسبت به روزهاي قبل از همه گيري را توضيح مي دهد: دليل اصلي ترس و اضطراب بيماراني بود كه مي ترسيدند در صورت ورود به بيماري كرونا قلب ، به اين بيماري مبتلا شوند. علاوه بر اين ، داشتن يك بيماري زمينه اي شدت اين بيماري ها را به دليل عدم درمان افزايش مي دهد. اگرچه بيماران سعي داشتند از بيماري عروق كرونا قلب جلوگيري كنند ، اما مي بينيم كه مراجعه به مراكز درماني براي اين بيماران ضروري بود و عوارض بيماري هاي زمينه اي شديدتر شده است.
پيشرفت سرطان و شيمي درماني رها شده
رئيس بيمارستان سيناي تهران با اشاره به كاهش تعداد تخت هاي بستري شده توسط بيماران كرونا ، همچنين از افزايش سرعت عمل جراحي غير كرونا در روزهاي اخير خبر داد و به “ايران” گفت: در مرحله اوج بيماري ، 220 تخت از 480 تخت براي بيماران كرونا. فشار كاري پرستاران و پزشكان فشار بيماران كرون بود. به همين دليل ، خدمات به بيماري غير كرونا قلب كاهش يافت. پس از كاهش روند بيماري ، در حال حاضر فقط 40 تخت براي پزشكي قانوني وجود دارد و بقيه تخت ها براي بيماران عادي و پرستاران اختصاص داده مي شود و پزشكان همچنين براي بيماران غير كرونر با شيب زياد و زياد جراحي انجام مي دهند.
به گفته دكتر محمد طالب پور ، پيام رسان اكليلي علاوه بر صدمه اي كه به بيماري عروق كرونا قلب وارد كرد و تعداد مرگ و ميرها را افزايش داد ، يك ضرر مضاعف داشت و اين امر جلوگيري از مراجعه بيماران به بيمارستان هاي دانشگاه بود كه امري ايمن محسوب مي شود. از نظر پرداخت. خروج بيماران از مراكز درماني گاهي باعث پيشرفت بيماري و تبديل شدن به اتفاقاتي ناخوشايند براي بيماران مي شود. عواقب اين وضعيت به عهده كساني است كه از پروتكل هاي بهداشتي پيروي نمي كنند و باعث شيوع ويروس تاج مي شوند.
تأكيد مي كند ، اگرچه وضعيت پذيرش بيماران غير كرونا به حالت عادي برگشته است ، اما به دليل تأخير در جراحي ها ، سرطان ها و به ويژه بيماران ديابتي ، دياليزي ، روماتيسم ، نورولوژي و بيماري هاي مزمن ، بهبود يافته اند. دليل اين امر اين است كه بسياري از اين بيماران در هنگام شيوع بيش از حد مصرف مي كنند يا خود درماني مي كنند. همه اينها خطرناك است. در حال حاضر ، ما با مواردي روبرو هستيم كه در كنفرانس ها به وجود مي آيد كه اگر بيمار 5 ماه قبل جراحي كند ، احتمال زنده ماندن وي بيشتر است و بيماري عود نمي كند. ما بيماراني داريم كه عملاً از بيماري خود مطلع هستند ، اما مي گويند از ترس تاج گذاري به اينجا نيامده اند.
طالب پور مي گويد تأخير در پيامدهاي درمان بيماري ها به دو نوع است: دسته اول بيماري هايي است كه نياز به جراحي دارند و پزشك در شرايط بسيار نامساعد جراحي دستگاه گوارش ، زنان و زايمان و ارتوپدي را توصيه مي كند. تأخير در انجام اين نوع جراحي ها گاهي ناخوشايند است. اين بدان معناست كه تعداد كمي از بيماراني كه بايد 6 ماه قبل جراحي مي شدند نداريم ، اما به دليل ترس و عدم مراجعه هنوز جراحي نشده اند. .
رئيس بيمارستان سينا مي افزايد: “گروه دوم بيماران مزمن بستري هستند كه بايد ماهانه به طور دوره اي بررسي شوند و اگر شكافي وجود داشته باشد و از نظر بيمار از حرمت ويزيت پزشك كاسته شود ، به مدت 6 ماه مراجعه كنيد و دارو را به درستي مصرف نمي كند. ” توصيه ما به همه بيماران اين است كه مرتباً وضعيت خود را بررسي كنند. با كاهش شيوع پيام رسان چهارم و رعايت ايمني ، حتماً به پزشكان مراجعه كنيد تا داروها دوباره تنظيم شوند و پزشكان بتوانند وضعيت آنها را كنترل كنند.
وي هشدار مي دهد ، “بيماران قلبي كه براي فشار خون بالا دارو مصرف مي كنند ، افزايش يا كاهش دارو باعث مرگ ناگهاني آنها خواهد شد.” علاوه بر اين ، لازم است كه به طور منظم از بيماري هاي غدد درون ريز و هورموني بازديد كنيد و به طور مستقيم مراجعه كنيد. علاوه بر اين ، بيماري هاي رايج مانند ديابت و بيماري هاي تيروئيد و خودايمن نبايد فراموش شود زيرا ناشناخته هستند و مي توانند از طريق آزمايش هاي دوره اي كنترل شوند. از طرف ديگر ، سرطان ها و شيمي درماني رها شده و مورد غفلت قرار گرفته و مردم جرات رفتن به آنجا را ندارند. اگرچه انتظار مي رود خطر مراجعه به دلايل ايمني نسبت به عود بيماري ارجح باشد.
تأثير قابل توجه اشغال تخت مراقبت هاي شغلي بر پذيرش بيماران غير كرونا
رئيس بيمارستان حضرت رسول اكرم (ص) با بيان اينكه اشغال تخت هاي مراقبت هاي ويژه توسط بيماران كرون تأثير بسزايي در ارائه خدمات به ساير بيماران داشته است ، اظهار داشت: ما در 16 ماه گذشته چهار قله را تجربه كرده ايم در استان تهران. “در اوج چهارم ، كه در مارس 2010 آغاز شد ، تا 50٪ از ظرفيت بيمارستان را به بيماران عروق كرونا اختصاص داديم. در حال حاضر ، تعداد بيماران بستري در بخش هاي تنفسي و مراقبت هاي ويژه توسط شريان كرونا به حداكثر مراجعه پيام رسان چهارم به يك سوم بيماران كاهش يافته است. حدود 50٪ آنها بيماراني هستند كه به تخت هاي مراقبت ويژه نياز دارند. شايد به اين دليل است كه عمر بيماران مبتلا به بيماري هاي جدي بيشتر از بيماران شاد است. تأثير اين رويداد تأثير بسيار مهمي بر خدمات ساير بيماران داشت.
تقي رياحي عدم مراجعه بيماران و دستورات صعودي براي بستن موارد بستري در بيمارستان جراحي و غير اورژانسي را دو دليل مهم در كاهش تعداد مراجعه در بخش هاي غير كرونا عنوان مي كند و مي گويد: به گونه ديگري باز مي شود. ما در حال حاضر محدوديت هايي را براي چگونگي ارائه خدمات به بيماران كرونا تعيين كرده ايم.
وي همچنين به كاهش پذيرش در بيمارستان به دليل كاهش تعداد بيماران غير كرونا اشاره مي كند و مي افزايد: منبع پذيرش در بيمارستان از نرخ هاي رسمي وزارت بهداشت ناشي مي شود كه مي توان نتيجه گرفت در دو ماه گذشته از سال 1998 و طي سال 1999 تا به امروز. اين يك سرويس كرونا بيمار است و اقتصاد بيمارستان به شدت آسيب ديده است و هزينه ها بسيار بيشتر از پذيرش است و ما حدود 20 تا 30 درصد از وضعيت طبيعي و به طور متوسط 30 تا 40 درصد درصد از دست دادن طبيعي را داريم.
ترتيب مراجعه بيماران قلبي به پزشك مختل مي شود
دكتر حسن آقاجاني ، متخصص قلب ، گفت كه ترتيب مراجعه سرپايي به پزشك در طي اپيدمي كويد -19 كمي تغيير كرده است. “مشاهدات ما در قلب تهران ، كه مركز مرجع و مرجع است ، نشان مي دهد كه بعضي اوقات بخصوص در روزهاي اوج بيماري ، به دليل احتياط ويزيت بيمار كاهش مي يابد و زمان ويزيت به تأخير مي افتد.
به گفته اين استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران ، بيماران در تاج اول بسيار گيج بودند و با افرادي روبرو مي شدند كه به علائم خود توجه نمي كردند ، به موقع ويزيت نمي كردند و سكته قلبي داشتند يا مواردي داشتند كه سكته قلبي بود شرايط بدتري ايجاد شده و سپس به بيمارستان رسيدند. مردم فكر مي كردند كه محيط بيمارستان آلوده است و در صورت بازگشت از بيماري كرونا قلب رنج مي برند.
وي گفت: “مراجعه به موقع به پزشك در بيماري هاي قلبي عروقي بسيار مهم است ،” در روزهايي كه در اوج بيماري هستيم ، ويزيت هاي بيمار بخشي از نظم خود را از دست مي دهند. در مركز قلب ، ما به طور فعال وضعيت بيماران را كنترل مي كنيم و قرارهاي آنها را از طريق تماس تنظيم مي كنيم. با اين حال ، بيماران در فواصل به مراجعه مجدد ادامه مي دهند و وقتي از خود مي پرسيم چرا ، پاسخ آنها اين است: “ما از ترس كرونا نيامده ايم.”
خانواده ها نمي آيند. كودكان بايد با بيماري خود كنار بيايند
حجت درخشانفر ، متخصص ريه كودكان در بيمارستان مسيح دانشوري ، از كاهش ويزيت هاي سرپايي در كلينيك هاي اطفال خبر مي دهد: يكي از دلايل كاهش ويزيت هاي سرپايي در كلينيك هاي كودكان به دليل مراقبت هاي اضافي است كه در طي همه گيري ارائه مي شود. استفاده از ماسك و رعايت نكات بهداشتي از جمله تعطيلي مدارس و كاهش دسترسي جامعه ، باعث كاهش بروز بيماري هاي تنفسي و عفوني در كودكان شده است. به عنوان مثال ، آبله مرغان كه در فصل مدرسه در بين كودكان رايج است و همچنين گال و شپش در كودكان كاهش يافته است.
وي گفت: “با گذشت بيش از يك سال از بيماري همه گير ، خانواده ها هنوز از مراجعه به كلينيك ها و بيمارستان ها هراس دارند”. وي افزود كه در كلينيك هاي بحران كوويد-19 كاهش درآمد همچنان ادامه دارد. بسياري از بيماران ما به ويزيت آنلاين مراجعه كرده اند.
اين عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي مي افزايد: همزمان با شيوع ويروس كرونا ، نام برخي از بيمارستان ها از جمله مسيح دانشوري بر سر زبان ها افتاد. به همين دليل بسياري از خانواده ها هنوز از مراجعه فرزندان خود به اين بيمارستان جلوگيري مي كنند. اگر وارد بيمارستان مسيح ناجي شويد و يك تاج دريافت كنيد ، اين درك همچنان ادامه دارد. در نتيجه ، جراحي انتخابي كمتر متداول شد. اگرچه چندين بار به وي دستور داده شده تا عمل جراحي انتخابي در عروق كرونا را به حالت تعليق درآورد ، اما از همان زمان وضعيت همچنان ادامه دارد ، به عنوان مثال ، كودك مبتلا به فتق ناف يا با جراحي خاصي سعي مي كند در اين زمان برنگردد. “در اين موارد نيز ، خانواده ها فرزندان خود را مجبور مي كنند پس از ريشه كن كردن يا واكسيناسيون اپيدمي ، به نوعي با مشكلات و بيماري هاي خود مقابله كنند.”
انتهاي پيام