تارنوازي در بيستون – مجله روز

جامع ترين اخبار گردشگري جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

تارنوازي در بيستون – مجله روز

۷ بازديد

علي قمصري يكي از ترانه هاي سيد خليل علينژاد را در ادامه پروژه “ايران تار” و در آخرين اجراي خود ، در دامنه كوه بيستون خواند و نواخت. به گزارش مجله روز ، پروژه “ايران تار” توسط علي قمصري با محوريت تار طراحي شده است. در اين پروژه ، قمصري به استان هاي مختلف كشورمان …

تارنوازي در بيستون – مجله روز https://majale-rooz.ir/2021/06/تارنوازي-در-بيستون-مجله-روز/ مجله روز Thu, 24 Jun 2021 13:54:07 0000 فرهنگ و هنر https://majale-rooz.ir/2021/06/تارنوازي-در-بيستون-مجله-روز/ علي قمصري يكي از ترانه هاي سيد خليل علينژاد را در ادامه پروژه “ايران تار” و در آخرين اجراي خود ، در دامنه كوه بيستون خواند و نواخت. به گزارش مجله روز ، پروژه “ايران تار” توسط علي قمصري با محوريت تار طراحي شده است. در اين پروژه ، قمصري به استان هاي مختلف كشورمان …

علي قمصري يكي از ترانه هاي سيد خليل علينژاد را در ادامه پروژه “ايران تار” و در آخرين اجراي خود ، در دامنه كوه بيستون خواند و نواخت.

به گزارش مجله روز ، پروژه “ايران تار” توسط علي قمصري با محوريت تار طراحي شده است. در اين پروژه ، قمصري به استان هاي مختلف كشورمان سفر مي كند و در هر يك از اين سفرها ، موسيقي را در يكي از مكان هاي تاريخي قرار مي دهد. نتيجه هر يك از اين سفرها و نمايش ها بصري ضبط و منتشر مي شود.

علي قمصري در قالب پروژه “تار آلكات ايران” به قزوين ، تهران ، شيراز ، تبريز ، اردبيل ، كردستان و كرمانشاه سفر كرده است. البته سفرهاي شما محدود به مراكز استان ها نيست. او همچنين به شهرهاي كوچكتر سفر مي كند و در هر يك از آنها اجراهايي را ضبط مي كند.

طبق اعلام ، نكته مهم اين اجراها اين است كه قمصري نگاه ويژه اي به موسيقي مناطق مختلف دارد؛ يعني آثاري كه وي براي اجرا انتخاب مي كند معمولاً براساس ملودي هاي محبوب منطقه است. علاوه بر اين ، خاطره بزرگان موسيقي هر شهر و هر منطقه نكته ديگري است كه در پروژه “ايران تار” مورد توجه قرار گرفته است.

قمصري در يكي از سفرهاي اخير خود به كرمانشاه رفت و در دامنه كوه بيستون اجرايي را ضبط كرد. وي براي اين اجرا آهنگ مشهوري از سيد خليل علينژاد را انتخاب كرده است.

مرورگر شما از ويدئو پشتيباني نمي كند.

فايل را از اينجا بارگيري كنيد: video / mp4

مي توانيد بخشي از مقاله علي قمصري درباره نمايش در دامنه هاي كوه بيستون را بخوانيد:

در بيستون اثري از سيد خليل علينژاد (متولد شهر صحنه) را در مكاني مربوط به يكي از زيباترين اشعار ايران (خسرو و شيرين نظامي) بازي كردم. طبق اين افسانه ، خسرو پرويز به فرهاد دستور مي دهد تا كوه بيستون را قطع كند تا به آب برسد و در صورت موفقيت مي تواند با شيرين ازدواج كند. پس از سالها و از بين بردن نيمي از كوه ، آب پيدا مي شود و در همين حين خسرو به فرهاد خبر مي دهد كه شيرين مرده است. فرهاد مي پرد و تبر را بلند مي كند و در اثر اصابت تبر مي ميرد.

علينژاد ، مردي كه ققنوس شد ، فقط يك هنرمند نبود. استاد سيد خليل علينژاد در زمينه عرفان ، سلوك ، دانش موسيقي غني ايراني و نواختن تنبور چهره اي ساده و سرراست در تاريخ معاصر ايران است كه روح و روان هر انساني را با عرفاني و شگفت آور خود تغيير مي دهد صدا

بي ترديد بي شك يكي از مهمترين مكانهاي كره زمين است كه تقريباً در هر دوره از تاريخ ساختمان و تأثير مهم آن به يادگار مانده است:

پيش از تاريخ: غارهاي شكارچي جمع آوري / مادها: پناهگاه مواد / هخامنشيان: كتيبه بيستون (بزرگترين كتيبه در جهان) / سلوكيان: هركول / قطعات: چاپ سنگي و چاپ سنگي گودرز / ساسانيان: فرهاد ارشان و كارخان / صفوي: كتيبه شيخ علي خان زنگنه

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.