معتقد باش ولي خرافاتي نباش!

جامع ترين اخبار گردشگري جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

معتقد باش ولي خرافاتي نباش!

۹ بازديد

يكي از خصوصيات مهم انسان كه او را برتر و متفاوت از ساير موجودات مي كند ، قدرت ادراكي اوست. در سايه اين قدرت شگفت انگيز است كه انسان مي تواند امور حياتي خود را كنترل كند و در آنها زندگي كند ، اما وقتي اين نعمت داده شده از طرف خدا با گذشت زمان …

معتقد باش ولي خرافاتي نباش! https://majale-rooz.ir/2021/06/معتقد-باش-ولي-خرافاتي-نباش/ مجله روز Sat, 26 Jun 2021 22:06:44 0000 عمومي https://majale-rooz.ir/2021/06/معتقد-باش-ولي-خرافاتي-نباش/ يكي از خصوصيات مهم انسان كه او را برتر و متفاوت از ساير موجودات مي كند ، قدرت ادراكي اوست. در سايه اين قدرت شگفت انگيز است كه انسان مي تواند امور حياتي خود را كنترل كند و در آنها زندگي كند ، اما وقتي اين نعمت داده شده از طرف خدا با گذشت زمان …

يكي از خصوصيات مهم انسان كه او را برتر و متفاوت از ساير موجودات مي كند ، قدرت ادراكي اوست. در سايه اين قدرت شگفت انگيز است كه انسان مي تواند امور حياتي خود را كنترل كند و در آنها زندگي كند ، اما وقتي اين نعمت داده شده از طرف خدا با گذشت زمان تحت سلطه توهمات و خيالات بصورت خرافات باشد و اين رويكرد مانع پيشرفت شود و عملكرد صحيح عقل و دليل ، در واقع اين نيرو غيرفعال شده و نفوذ و كاربرد خود را از دست مي دهد و خرافات و توهمات در آن نقش دارند.

به گزارش مجله روز ، روزنامه “جوان” همچنين نوشت: به شانس اعتقاد داشته باشيد ، حدس بزنيد ، حدس بزنيد ، حدس بزنيد ، جغدها و كلاغ ها ، و برخي موارد در برخي افراد وجود دارد ، و اين نوع خرافات فرهنگي گاهي باعث انحراف از رسيدن به حقايق و واقعيت ها مي شود از دين انجام مي شود و گاهي تأثير اين ماده بي اساس و خرافات به حدي است كه موجب اعتقاد در بسياري از موضوعات مي شود. در نتيجه ، حتي حقايق اعتقادي و اصول دين براي م toمنان آنها بي فايده مي شود.

خرافات در لغت به معناي اعتقادات كاذب و بي اساس است كه هيچ مبناي عقلي ندارند و در اصطلاح هر چيز واقعي و واقعي ناميده مي شود. با توجه به جذب برخي افكار خرافاتي بيهوده و بي اساس ، در هويت فرد و جامعه شكاف هايي ايجاد مي شود كه براي حل آن نياز به انديشه راه حلي دارد ، استفاده از رواج ارزشها و موازين اسلامي جذاب و ضروري است. اصلي را پر كنيد و اين خلا societyها را پر كنيد تا جامعه عواقب منفي نداشته باشد كه باعث از بين رفتن هويت خود شود

خرافات سابقه اي به قدمت زمان بشر دارد ، به حدي كه نمي توان آن را به مكان ، زمان يا جامعه خاصي نسبت داد. زيرا در كنار تفكر و باورهاي صحيح ، باورها و افكار غلط نيز ايجاد و رشد يافته است. خرافاتي كه مردم را سرگرم كرده است. حتي در دنياي محبوب ورزش ، به ويژه فوتبال ، كه توجه همه را به خود جلب كرده و شخصيت هاي برجسته و چهره هاي برجسته سياسي و اجتماعي را به خود جلب كرده است ، باورهاي نادرست و خرافات بسياري از مدل ها و مدل هاي مو ، نحوه لباس پوشيدن و نحوه آرايش و. .. ظاهر شده است ، اما همه آنها به عقايد نادرست و خرافي برمي گردند كه هيچ مبناي عقلي ندارند.

اعتماد به حقايق و حقايق و پرهيز از هرگونه خرافات و بدعت از مهمترين مباني و مباني در راه و روش انبيا prophe و ائمه اطهار (ع) است ، اما متأسفانه برخي از معتقدان ساده انديش براي توجيه سخنان و بيان خود به خرافات متوسل مي شوند. اعتقادات مذهبي آنها گسترش س questionsالات خرافي است كه هيچ ارتباطي با دين و مشكلات واقعي دين ندارد.

ريشه خرافه ناداني براي رسيدن به دلايل واقعي و عوامل وقايع و مشكلات و همچنين ترس و اضطراب از چيزهاي مبهم و ناشناخته و يا فرار از مشكلات و حل آنها است و برخي از اشباح و فضل ها براي بسياري از افراد است. . انجام داده است. البته بايد توجه داشت كه خوابهاي صادقانه مبتني بر مستندات منطقي از اين قاعده مستثني هستند. وقتي فردي در زندگي با مشكلات ناخوشايندي روبرو مي شود كه نمي تواند آنها را توجيه يا توضيح دهد ، يا با مشكلاتي روبرو مي شود كه دليل منطقي براي آنها نمي يابد ، آنها را به خرافه نسبت مي دهد. البته در بيشتر موارد ، ريشه خرافات در سو ab استفاده كنندگان است كه از اين راه درآمد كسب مي كنند.

تحت عنوان اشاعه دين و به نام دين و در واقع خود دين ، ​​مردم را بازي مي دهند و از آن بهره مند مي شوند. اين افراد با چهره هايي مقدس و به نام دين و برخلاف سنت هاي پيامبر وارد عرصه مي شوند و در واقع اصل دين را به خرافات و باطل پيوند مي دهند. خداوند متعال در قرآن كريم (سوره بقره ، آيه 79) مي فرمايد: “واي بر كساني كه مي نويسند ، سپس مي گويند: اين از جانب خداست ، تا قيمت اندكي بدست آورند.” خوب افسوس براي آنها براي آنچه كه نوشته اند و افسوس براي آنها براي آنچه كه به دست مي آورند. پيامبر اسلام (ص) با آنچه غير مذهبي بود و دين ناميده مي شد جنگيد و اين امر را نيز از وظايف علماي بعد از خود قرار داد.

خرافات پيامدهاي منفي زيادي دارد ، از جمله اينكه اعتقاد به خرافات منجر به عدم مسئوليت و شكست مي شود. به عبارت ديگر ، انسان در قبال اعمال خود مسئوليتي ندارد و آن را به شانس نسبت مي دهد. اين باعث كاهش اعتماد به نفس و عزت نفس مي شود. او موفقيت را نتيجه شانس مي داند و در نتيجه درك نقاط قوت و ضعف را از بين مي برد.

غربي ها كه ادعا مي كنند پرچمداران تمدن و پيشرفت در جهان هستند ، با يك سوگيري غير علمي و جاهلانه روبرو مي شوند كه در واقع مغاير منطق علمي است و حتي آن را زير سال مي برند. به عنوان مثال ، آلماني ها به تبريك تولد فكر مي كنند صبح زود قبل از تولد آنها بدشانس است ، در فرانسه ، گربه هاي سياه بد هستند ، در مجارستان ، اگر پشت ميز بنشينيد هرگز ازدواج نمي كنيد ، در ژاپن تلفظ شماره چهار بسيار است شوم و به معناي مرگ و بسياري چيزهاي ديگر است. چيزها …

با اين حال ، مردم كشور ما به دليل قدمت تمدن و اعتقادات عالي اسلامي توانسته اند تعادل بين اعتقادات واقعي و واقعي و اعتقادات خرافي و دروغين را حفظ كنند ، كه به آن “تصويرگري” ايرانيان مي گويند.

انتظار مي رود كه در سايه دانش و وجدان ، با اعتماد به حقايق ، از خرافات بيهوده دست كشيده و از حقيقت منحرف شده و زندگي گرانبهاي خود را در مسيري پوچ و بي فايده نگذرانيم. البته اين نياز به هوشياري ، دقت و توجه زيادي دارد. خرافات و پيروي از توهمات از ديدگاه اسلام مردود و ناپسند است. ما بايد به پيشاني شخصي كه روي آن عمل مي كند ضربه بزنيم ، اما بايد بتوانيم با اضافه كردن قدرت بينايي ، سر را از بيني تشخيص دهيم. و استفاده از آداب و گفتمان بي گناهان.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.