يكي از عكاسان جنگ گفت: سكينه هورسي يكي از افرادي بود كه براي بزرگداشت سوم خرداد هميشه نقشي اساسي در شهر داشت و وقتي او صداي خود را بلند مي كرد و اظهار نظر مي كرد ، هيچ كس جرات گفتن حرف خود را نداشت. در واقع خانم سكينه هورسي يكي از فرماندهان و رهبران …
سكينه حورسي به روايت يك عكاس جنگ https://majale-rooz.ir/2021/06/سكينه-حورسي-به-روايت-يك-عكاس-جنگ/ مجله روز Sat, 26 Jun 2021 13:54:56 0000 فرهنگ و هنر https://majale-rooz.ir/2021/06/سكينه-حورسي-به-روايت-يك-عكاس-جنگ/ يكي از عكاسان جنگ گفت: سكينه هورسي يكي از افرادي بود كه براي بزرگداشت سوم خرداد هميشه نقشي اساسي در شهر داشت و وقتي او صداي خود را بلند مي كرد و اظهار نظر مي كرد ، هيچ كس جرات گفتن حرف خود را نداشت. در واقع خانم سكينه هورسي يكي از فرماندهان و رهبران …
يكي از عكاسان جنگ گفت: سكينه هورسي يكي از افرادي بود كه براي بزرگداشت سوم خرداد هميشه نقشي اساسي در شهر داشت و وقتي او صداي خود را بلند مي كرد و اظهار نظر مي كرد ، هيچ كس جرات گفتن حرف خود را نداشت. در واقع خانم سكينه هورسي يكي از فرماندهان و رهبران زن و مردي است كه از خرمشهر دفاع مي كنند.
جاسم غضبانپور در گفت وگو با مجله روز ، ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهيد “سكينه حورسي” ، اظهار داشت: سكينه هورسي يكي از شيرزنان خرمشهر است كه از زمان پيروزي انقلاب اسلامي در اين شهرستان فعاليت مي كند. اين زن فداكار در طول هشت سال دفاع مقدس هرگز خرمشهر را ترك نكرد و در طول جنگ 45 روزه در آنجا بود.
جاسم غضبانپور
وي ادامه داد: وي پس از سقوط خرمشهر در منطقه “كوت شيخ” آبادان اقامت گزيد و با سيد رسول ازدواج كرد و در زير بمب گذاري صاحب فرزند شد و فعاليتهاي جهادي خود را در زير خط آتش دشمن ادامه داد. او براي بزرگداشت سوم خرداد هميشه نقش محوري در شهر داشت و وقتي صداي خود را بلند كرد و نظر خود را داد ، هيچ كس جرأت نكرد كه در كلمه او صحبت كند. در واقع خانم سكينه هورسي يكي از فرماندهان و رهبران زن و مردي است كه از خرمشهر دفاع مي كنند.
اين عكاس جنگ با بيان اينكه سكينه هورسي از جانبازان جنگ شيميايي در طول جنگ است ، توضيح داد: وي در روزهاي اخير به دليل عوارض شيميايي در بيمارستان بستري شد. وقتي خبر شهادت اين قهرمان به طور رسمي اعلام شد ، همه بچه هاي خرمشهر تعجب كردند و باور كردنشان برايشان خيلي سخت بود. سكينه هورسي و همسرش و چند نفر ديگر از اعضاي خانواده وي از جمله زناني بودند كه به همراه ساير خيرين و رزمندگان كلينيكي براي درمان قربانيان جنگ شيميايي در خرمشهر ايجاد كردند. قبل از تأسيس اين كلينيك ، اكثر مردم خرمشهر كه از عوارض شيميايي رنج مي بردند مجبور به مهاجرت به شهرهاي بزرگي مانند تهران شدند. بسياري از اين افراد هيچ سابقه اي در اثبات درگير بودن در جنگ هاي شيميايي نداشتند و اين روند درمان آنها را دشوار مي كرد. بنابراين ، كار بزرگ ديگر اين خانم پس از پايان جنگ حمايت از اين افراد بود. ياد و خاطره اين بانوي مجاهد كه مانند شيرزنان با دشمنان روبرو شد ، هميشه در قلب ما و مردم خرمشهر زنده و جاودانه خواهد بود.
انتهاي پيام