رئيس سازمان پيشگيري و مديريت بحران استان تهران بر جذب مشاركت شهروندان و افزايش آگاهي در مورد مسئله مديريت بحران و آسيب پذيري شهر و محل زندگي آن و وجود شرايط نامساعد تأكيد كرد. به گزارش مجله روز ، رضا كرمي محمدي با اشاره به برگزاري اولين مسابقه ريسك محله كه به منظور آگاهي بخشي …
شناسايي مخاطرات محله با جلب مشاركت شهروندان https://majale-rooz.ir/2021/07/شناسايي-مخاطرات-محله-با-جلب-مشاركت-شهر/ مجله روز Mon, 26 Jul 2021 09:08:57 0000 جامعه و خانواده https://majale-rooz.ir/2021/07/شناسايي-مخاطرات-محله-با-جلب-مشاركت-شهر/ رئيس سازمان پيشگيري و مديريت بحران استان تهران بر جذب مشاركت شهروندان و افزايش آگاهي در مورد مسئله مديريت بحران و آسيب پذيري شهر و محل زندگي آن و وجود شرايط نامساعد تأكيد كرد. به گزارش مجله روز ، رضا كرمي محمدي با اشاره به برگزاري اولين مسابقه ريسك محله كه به منظور آگاهي بخشي …
رئيس سازمان پيشگيري و مديريت بحران استان تهران بر جذب مشاركت شهروندان و افزايش آگاهي در مورد مسئله مديريت بحران و آسيب پذيري شهر و محل زندگي آن و وجود شرايط نامساعد تأكيد كرد.
به گزارش مجله روز ، رضا كرمي محمدي با اشاره به برگزاري اولين مسابقه ريسك محله كه به منظور آگاهي بخشي به مردم در مورد خطرات احتمالي كار و زندگي در معرض خطر قرار گرفت ، گفت: “اين مسابقه با هدف ايجاد تعامل دو طرفه بين نهادهاي عمومي. “و شهروندي جشن گرفته شد و مشاركت شهروندان را به خود جلب كرد و آنها را از مسئله مديريت بحران و آسيب پذيري شهر آگاه كرد.
كرمي محمدي خاطرنشان كرد: بايد زمينه مشاركت مردم در مديريت بحران فراهم شود و يكي از اقدامات در اين زمينه برگزاري جشنواره ها و مسابقات مختلف براي بررسي مديريت بحران در خانواده ها و خانواده ها است. اقدامي كه نتايج مثبتي نيز داشته و به لطف اين ، مشاركت بيشتر شهروندان حاصل خواهد شد.
رئيس سازمان پيشگيري و مديريت بحران استان تهران هدف از اين مسابقه شهروندي را آگاهي بخشي به شهروندان در مرحله شناخت خطرها و خطرات پيرامون كار و زندگي آنها عنوان كرد و افزود: در اين مسابقه فقط توانايي و چشم انداز خطر شهروندان حاشيه مورد قضاوت قرار گرفت علاوه بر اين ، هنگام ارزيابي عكس ها ، به عنوان يك شاخص فرعي در بروز حوادث به طور كلي ، از جمله تعداد و ميزان خطر در شهر و احتمال اصلاح خطر با كمترين هزينه
وي با بيان اينكه 69٪ از زنان و 31٪ از مردان در اين مسابقه شركت كردند ، افزود: “يكي از ويژگي هاي قابل توجه اين مسابقه جنبه آموزش عمومي بود و شهروندان فراخوان مناقصات را با مفاهيمي از جمله خطرات احتمالي ، استراتژي هاي خطر و روشهاي كاهش “. روش هاي پيشگيري از حوادث و آمادگي معرفي شد.
كرمي محمدي افزود: در اين مسابقه از بين مناطق 22 گانه تهران بيشترين درصد شركت كنندگان در مسابقه از منطقه 16 بوده و بيشترين درصد مشاركت مناطق در ارسال عكس توسط ساكنان تهران انجام شده است. منطقه 6 شهرداري تهران. عكس ها در دو مرحله انتخاب شدند. در مرحله اول ، از ميان عكس هاي دريافتي ، 12 عكس به عنوان عكس هاي قابل تقدير و در مرحله نهايي ، 3 عكس برتر و منتخب انتخاب شدند.
طبق اعلام روابط عمومي سازمان پيشگيري و مديريت بحران استان تهران ، اولين مسابقه شناسايي ريسك با انتشار فراخوان مسابقه از طريق پورتال سازمان پيشگيري و مديريت بحران استان تهران بحران تهران ، ارسال اطلاعيه ها و پوسترهاي مسابقه با استفاده از قابليت هاي رسانه هاي اجتماعي ، خبرگزاري ها و پورتال هاي برخي دانشگاه ها برگزار شد و در ميان عكس هاي ستودني ، 3 عكس بهترين و آخرين انتخاب شده ارائه شد.
انتهاي پيام