خريد عسل كنار (سدر ايراني) اصل با بهترين قيمت

جامع ترين اخبار گردشگري جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

خريد عسل كنار (سدر ايراني) اصل با بهترين قيمت

۸ بازديد

خواص٬ خريد و قيمت عسل كنار طبيعي با كيفيت اين روش هم مثل روش هاي ديگر قطعي و مطمئن نيست ؛ چرا كه اگر بخواهيد عسل مركبات و بهارنارنج كه شل تر هستند را با اين آزمايش تشخيص دهيد ، حتي نمونه طبيعي هم با شكست در اين آزمون مواجه مي شود. زنبور داراني كه …

خريد عسل كنار (سدر ايراني) اصل با بهترين قيمت https://majale-rooz.ir/2021/08/خريد-عسل-كنار-سدر-ايراني-اصل-با-بهترين/ مجله روز Thu, 12 Aug 2021 17:58:20 0000 عمومي https://majale-rooz.ir/?p=7890 خواص٬ خريد و قيمت عسل كنار طبيعي با كيفيت اين روش هم مثل روش هاي ديگر قطعي و مطمئن نيست ؛ چرا كه اگر بخواهيد عسل مركبات و بهارنارنج كه شل تر هستند را با اين آزمايش تشخيص دهيد ، حتي نمونه طبيعي هم با شكست در اين آزمون مواجه مي شود. زنبور داراني كه …

خواص٬ خريد و قيمت عسل كنار طبيعي با كيفيت

اين روش هم مثل روش هاي ديگر قطعي و مطمئن نيست ؛ چرا كه اگر بخواهيد عسل مركبات و بهارنارنج كه شل تر هستند را با اين آزمايش تشخيص دهيد ، حتي نمونه طبيعي هم با شكست در اين آزمون مواجه مي شود. زنبور داراني كه عسل كنار را برداشت مي كنند ، غالبا با اتفاقي مواجه مي شوند، و آن هم ديدن رنگ سفيد و خامه اي شكل عسل كنار است ، و اين امر براي برخي غير عادي به نظر مي رسد ، در حالي كه اين رنگ در عسل كنار عادي است.

عسل موجودي زنده است كه اين يعني آنزيمهاي موجود در آن حتي پس از برداشت عسل از كندو به زندگي خود ادامه ميدهند و ميتوانند ساكاروز را به مولكولهاي گلوكز و فروكتوز تجزيه كنند. عسل كنار ارگانيك سرشار از آنتي اكسيدان است كه از DNA در برابر انواع آسيبها محافظت ميكند. از طرفي كيفيت عسل طبيعي چندين برابر بيشتر از عسل مصنوعي است كه زنبور با آب و شكر تغذيه مي شود. فاكتورهاي تشخيص عسل طبيعي كدامند؟

تشخيص عسل طبيعي آن هم بوسيله آب و كبريت دروغي است كه بسياري از افراد نا آشنا با زنبورداري و صنعت غذايي مطرح مي كنند. رنگ عسل كريستاليزه شده، روشنتر ميگردد چرا كه بلورهاي گلوكز سفيد هستند.

عسل تيره تر اغلب مصارف صنعتي دارد، در حالي كه عسلهاي روشنتر براي استفاده مسقيم خريد و فروش ميشوند در اكثر كشورهايي كه براي عسل بازار بزرگي وجود دارد، رنگ آن تعيينك ننده ميزان اولويتي است كه خريدار براي محصول در نظر ميگيرد ( به عنوان نشانه اي از طعم مطلوب )، بنابراين رنگ عسل به خودي خود مهمترين عامل تعيين كننده قيمتهاي واردات و فروش كلي آن محسوب ميشود.

اگر ميزان آب موجود در عسل زياد باشد عسل در بالاي عسلي كه چگالي بيشتر دارد (يعني آب كمتر دارد) جمع مي شود. خصوصيات ظاهري و فيزيكي عسل رنگ عسل : رنگ عسل بستگي به نوع شهد مصرفي دارد و از زرد بسيار روشن تا قرمز تيره متغير مي باشد (عسل آويشن قرمز رنگ ، عسل اقاقيا بي رنگ و عسل گياه اسپرس زرد طلايي است).

عسل تكگل؛ به عسلي ميگويند كه زنبور عسل، شهد را از روي يك نوع گل جمع آوري كرده باشد مانند عسل آويشن، اقاقيا، سدر (كنار)، گون، مركبات و …در مناطقي كه پوشش گياهي خاصي ديده ميشود و حداقل 70 درصد آن منطقه را نوع خاصي از گياه تشكيل شود ، شهدي كه از آن منطقه توسط زنبور ها به كندو منتقل مي شود ، بيشتر مربوط به آن گياه است .

در صورتي ساكارز يا قند عسل زياد ميشود كه زنبوردار از آب شكر براي تغذيه زنبورعسل استفاده كند و يا اينكه افزودني به عسل اضافهشده باشد. رطوبت بالاتر آن، باعث تخمير و فساد عسل ميشود.البته از آنجايي كه عسل به شدت جاذب رطوبت است. به عنوان مثال عسل به دست آمده از مناطق شمالي كشور به رطوبت بالاتري از عسلهاي جنوب كشور دارد.

نام ديگر آن عسل سدر عربي مي باشد و مصرف كنندگان خاص خود را دارد. به بيان ديگر عسل ماده شيرين و غليظي است كه توسط زنبوران عسل از شهد گل ها جمع آوري شده و تغيير شكل مي يابد … از آنجايي كه مقدار كشش سطحي عسل پايين است براي جذب رطوبت، ماده عالي محسوب شده و براي استفاده در محصولات آرايشي بكار ميرود.

ساير مواردي كه در تهيه و توليد و  خريد عسل كنار اهميت دارند ميزان قند، ميزان رطوبت، طعم ، رنگ و عطر عسل مي باشد. از جايي عسل طبيعي بخريد كه خلوص آن را تضمين كند و عطر و طعم طبيعي خود را داشته باشد، مارك هاي بسياري در بازار وجود دارند كه ادعا مي كنند كه عسل طبيعي و خالص را به فروش مي رسانند.

همچنين ممكن است يك عسل طبيعي باشد و عطر و طعم معمولي داشته باشد. اما ممكن است همين خاصيت جذب آب و فرآيند تهيه يا ذخيره آن مسئله ساز گردد، به طوري كه مشكلاتي بر اثر آب زياد موجود در آن بوجود آيد.

اين محقق تصريح كرد: رس زدن در هر عسلي رخ ميدهد اما عسل طبيعي رس زده يكنواخت است و هنگامي كه مزه ميشود دانههاي ريز آن با دماي بدن باز ميشود اما عسل مصنوعي رس زده يكنواخت نميباشد و در دهان زبري دانهها حس ميشود.

اين محقق و كارشناس عسل در تشريح يكي ديگر از باورهاي نادرست درباره عسل گفت: عوام بر اين باورند كه رنگ عسل بايد قهوهاي تيره رنگ (عقيقي) باشد در صورتي كه رنگ عسل از زرد كهربايي مثل عسل اقاقيا و رنگ بسيار تيره مثل عسل كنار و سياه دانه است؛ يكي از دلايلي كه باعث تغيير رنگ عسل ميشود رنگ خاصي است كه شهد هر گياه باعث آن ميشود.

دليل ديگر آن وجود مواد معدني است، چرا كه هر چند رنگ عسل تيرهتر باشد، مواد معدني آن نيز بيشتر است. چنانچه اين عسل خالص باشد و با عسل يا مواد ديگر تركيب نشده باشد تقويت­كننده­ي اعصاب، داراي پروتئين، ضد كمخوني، بهبود كمردرد، موثر در درمان سوختگي­ها و تقويت­كننده­ي موي سر و درمان انواع سرطان­ها مي­باشد. همچنين استفاده از عسل گون براي خانم هاي باردار و افراد مبتلا به لوپوس و ديگر بيماري هاي خود ايمني، ممنوع است.

تاريخچه استفاده از عسل طبيعي همراه با تاريخ خلقت بوده و تقريباً در هر فرهنگي مي توان شواهد بهره گيري از آن را به عنوان يك منبع غذايي و به عنوان نمادي در مذهب، موسيقي و درمان بيماري و … عسل خالص كنار ميتواند در درمان و بهبود كمردرد كارآمد باشد و به تعادل طبع افرادي كه داراي مزاج گرم هستند، كمك كند. اضافه كردن اين عسل در غذاي روزانه ميتواند تاثير خوبي بر كاهش كلسترول خون داشته باشد. كاهش فشار خون و بي خوابي بهترين داروست .

با توجه به مطالعات انجام شده و آمارهايي كه توسط سازمان غذا و داروي آمريكا به دست آمده است، خريد عسل ارگانيك، به بهترين شكل شما را از همه مزاياي اين خوراكي شگفت انگيز بهره مند مي كند. به زبان ساده ساكارز در واقع همان شكري است كه روي ميز صبحانه خيلي از ما پيدا ميشود و ما از آن براي شيرين كردن چاي،كيك و … شستشوي موي سر با سدر ( پودر برگ درخت كنار) باعث تقويت و رشد مو ميشود و در طب سنتي از آن استفاده ميشود.

اين درخت نزديك به مناطق استوايي در كشور هاي هند، پاكستان، ايران، آسياي غربي و شمال آفريقا بصورت پراكنده يافت مي شود، همچنين در يمن پوشش گسترده اي دارد. ۲- درصد پرولين: شهد گلها حاوي آمينواسيدهايي مانند پرولين است؛ بنابراين در عسلهاي طبيعي كه زنبور براي توليد آنها از شهد گلها تغذيه كرده است، مقادير استانداردي پرولين وجود دارد در حالي كه در عسلهاي تغذيهاي يا تقلبي، پرولين يا وجود ندارد و يا مقدار آن كمتر از حد استاندارد است. براي همين هم اگر عسل واقعا طبيعي باشد، بايد ساكارز آن زير ۵ درصد باشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.