همراه با ثبت جهاني نقاشي مينياتور ، اساتيدي از منطقه “محمود فرااسچيان” ، “محمد باقر آگاميري” ، “مجيد مهران” ، كه همچنين استاد اصلي شعبه دانشگاه هنر اسلامي – ايراني “گنجينه هاي زنده يونسكو” است ثبت شد به عنوان به گزارش مجله ايراني ، در پانزدهمين كميته جهاني ميراث ناملموس يونسكو در هفته گذشته (16 …
ثبت جهاني استادان برجسته دانشگاه هنرهاي اسلامي ايراني استاد فرشچيان https://majalehirani.ir/2020/ثبت-جهاني-استادان-برجسته-دانشگاه-هنره/ مجله ايراني Wed, 23 Dec 2020 03:25:54 0000 فرهنگ و هنر https://majalehirani.ir/2020/ثبت-جهاني-استادان-برجسته-دانشگاه-هنره/ همراه با ثبت جهاني نقاشي مينياتور ، اساتيدي از منطقه “محمود فرااسچيان” ، “محمد باقر آگاميري” ، “مجيد مهران” ، كه همچنين استاد اصلي شعبه دانشگاه هنر اسلامي – ايراني “گنجينه هاي زنده يونسكو” است ثبت شد به عنوان به گزارش مجله ايراني ، در پانزدهمين كميته جهاني ميراث ناملموس يونسكو در هفته گذشته (16 …
همراه با ثبت جهاني نقاشي مينياتور ، اساتيدي از منطقه “محمود فرااسچيان” ، “محمد باقر آگاميري” ، “مجيد مهران” ، كه همچنين استاد اصلي شعبه دانشگاه هنر اسلامي – ايراني “گنجينه هاي زنده يونسكو” است ثبت شد به عنوان
به گزارش مجله ايراني ، در پانزدهمين كميته جهاني ميراث ناملموس يونسكو در هفته گذشته (16 دسامبر 2014 – 16 دسامبر 2020) در پرونده هاي مشترك بين ايران ، تركيه ، آذربايجان و ازبكستان ، هنر نقاشي (مينياتور) در ليست ميراث انتزاعي انساني و انتزاع پانزدهم به عنوان يك ارث گنجانده شده است. ايران در يونسكو ثبت شد.
علاوه بر اين واقعه مهم ، پنج استاد برجسته اين هنر اصيل به عنوان “گنجينه هاي زنده بشريت” در يونسكو ثبت شدند.
نقاشي هنري است كه در آن هنرمند آنچه را تصور مي كند بر روي صفحه نمايش و مفاهيم فرهنگي كه از هنرهاي اسلامي ايراني است ، با در دست داشتن ريسمان معنوي و استفاده از تعاليم اسلامي ترسيم مي كند.
من بايد بگويم؛ روز نقاشي ايراني ، شناخته شده به عنوان هنري برگرفته از مفاهيمي ، مانند انتقال روح و رسيدن به جهاني از معنا و جاودانگي با نگاه واقع بينانه و هنر مقدس در سراسر جهان ، كمال الدين بهزاد در عصر صفويه و با ظهور چهره هايي در قالب رضا عباسي ايجاد شده است. اين نمايانگر دوران طلايي آن است و افتخار هر ايراني است.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه استاد پرشين ، در سال ها و دهه هاي اخير مينياتورهاي ايراني توجه بسياري از هنرمندان غربي و شرقي را به خود جلب كرده اند. بسياري از هنرمندان معاصر به ارزشها و ويژگيهاي نقاشي ايران باستان پي برده و از عناصر ، نمادها ، رنگها و نور در ساخت آثار خود الهام گرفته و حتي سبكهاي جديدي را بر اساس نقاشي و شهرت هنر ايران افزايش يافته است.
انتهاي پيام