افزايش ۳۷ درصدي مزارع كشت خشخاش در افغانستان

جامع ترين اخبار گردشگري جهان را در اين وبلاگ مطالعه نماييد

افزايش ۳۷ درصدي مزارع كشت خشخاش در افغانستان

۶ بازديد

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا همچنين به افزايش تعداد مزارع خشخاش در افغانستان اشاره كرد و اظهار داشت: بر اساس اعلام دفتر مبارزه با مواد مخدر و جنايت سازمان ملل متحد (UNODC) ، سالانه بيش از 224 هزار هكتار مزارع در افغانستان در سال 2020 در مرحله كشت خشخاش است كه در مقايسه …

افزايش ۳۷ درصدي مزارع كشت خشخاش در افغانستان https://majale-rooz.ir/2021/09/افزايش-۳۷-درصدي-مزارع-كشت-خشخاش-در-افغا/ Tue, 14 Sep 2021 12:39:46 0000 جامعه و خانواده https://majale-rooz.ir/2021/09/افزايش-۳۷-درصدي-مزارع-كشت-خشخاش-در-افغا/ رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا همچنين به افزايش تعداد مزارع خشخاش در افغانستان اشاره كرد و اظهار داشت: بر اساس اعلام دفتر مبارزه با مواد مخدر و جنايت سازمان ملل متحد (UNODC) ، سالانه بيش از 224 هزار هكتار مزارع در افغانستان در سال 2020 در مرحله كشت خشخاش است كه در مقايسه …

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا همچنين به افزايش تعداد مزارع خشخاش در افغانستان اشاره كرد و اظهار داشت: بر اساس اعلام دفتر مبارزه با مواد مخدر و جنايت سازمان ملل متحد (UNODC) ، سالانه بيش از 224 هزار هكتار مزارع در افغانستان در سال 2020 در مرحله كشت خشخاش است كه در مقايسه با سال گذشته ، شاهد افزايش 37 درصدي كشت خشخاش در اين كشور هستيم.

به گزارش مجله روز ، سردار مجيد كريمي در ديدار تعاملي با رئيس جمهور و نمايندگان كميسيون اجتماعي مجلس ، ضمن ابراز خرسندي از اين فرصت ، اقدامات و دستاوردهاي نيروي انتظامي در زمينه مبارزه با مواد مخدر را تشريح كرد و گفت: همكاري. از بين بردن چالش ها و شكاف هاي موجود در مبارزه با قاچاق و قاچاق مواد مخدر.

وي با اشاره به حجم بالاي توليد مواد مخدر در افغانستان خاطرنشان كرد: پس از 19 سال حضور نيروهاي نظامي غربي در افغانستان به بهانه مبارزه با قاچاق مواد مخدر ، متأسفانه امروز تنها شاهد كاهش توليد و مبارزه با اين آفت نيستيم. آنها در كنار او نبوده اند. در مقابل ، كشف بيش از 20 تن مت آمفتامين (شيشه) دباغي شده از افغانستان در قلمرو جمهوري اسلامي ايران در سال 1399 نشان دهنده چند برابر شدن توليد داروهاي صنعتي و سنتي در آن كشور است.

وي افزود: از آنجا كه يكي از خواسته هاي مقام معظم رهبري دستيابي به مباني مالي شبكه هاي قاچاق مواد مخدر و مواد مخدر است ، اين نگراني هميشه در دستور كار پليس مبارزه با مواد مخدر بوده است ؛ سال گذشته ، پليس رفت تا بتواند عامل مهمي را ايجاد كند. آسيب به پايگاه هاي اقتصادي و مالي قاچاقچيان مرده ، كه در نوع خود بي سابقه است.

سردار كريمي در جاي ديگر سخنان خود به تمركز اقدامات مبارزه با مواد مخدر توسط پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا در مرزهاي شرقي كشور اشاره كرد و اظهار داشت: عمق كشور ، كشف بيش از 76 درصد مواد مخدر در شرق و جنوب شرق مرزهاي خود را نشان مي دهد موفقيت اجراي قانون در اين زمينه است.

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا همچنين با اشاره به چالش ها و شكاف هاي مبارزه با مواد مخدر در كشور تصريح كرد: عدم اجراي دقيق و كامل سياست هاي كلي مبارزه با مواد مخدر كه از سوي مقام معظم رهبري ابلاغ شده است. مجرمان ، عدم تطابق جنايت و مجازات ، وجود خلأهاي قانوني در مبارزه با قاچاقچيان مواد مخدر و غيره. برخي از چالش هايي است كه با هم افزايي و ديد مثبت اعضاي كميسيون اجتماعي پارلمان انتظار مي رود و روند را تسريع مي بخشد. قانون جديد مبارزه با مواد مخدر

سردار كريمي همچنين به لزوم توانمندسازي معتادان متجاهر پس از خروج اشاره كرد و افزود: توانمندسازي و حمايت از معتادان متجاهر كه در مراكز تركيه باقي مي مانند هميشه يكي از دغدغه هاي پليس است و اميدواريم نقش سازمان هاي مسئول را ايفا كند. براي حفظ و توانمندسازي معتادان افزايش يابد.

ولي اسكندري ، رئيس كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي ، ضمن قدرداني از اين فرصت ، از نقش و جايگاه پليس مبارزه با مواد مخدر در مبارزه بي امان با قاچاقچيان مواد مخدر صحبت كرد و افزود: من با تمام وجود خود و مواد مخدر را احساس مي كنم. اميدوارم موانع موجود تا حد امكان با هم افزايي برطرف شود.

وي افزود: با توجه به لزوم انسداد مرزها براي جلوگيري از ورود مواد مخدر به كشور ، جلساتي در اين زمينه برگزار شد و موضوعاتي در مجلس مطرح شد و قرار است با استفاده از قدرت ، مرزهاي كشور در سالهاي آينده مسدود شود. ظرفيت اقدام انضباطي انجام دهيد.

وي همچنين بر لزوم ايفاي نقش ساير سازمان ها و نهادهاي مسئول در مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و افزود: موضوع مواد مخدر در جلسات كميسيون اجتماعي هميشه يكي از اصلي ترين آسيب هاي اجتماعي است. پارلماني و ما انتظار همكاري بيشتر را داريم. “و با در نظر گرفتن نقاط قوت و ضعف ساير دستگاه ها ، در كنترل اين آسيب اجتماعي روند مطلوب تري را شاهد خواهيم بود.

اسكندري در خاتمه به اولويت رفع خلأهاي قانوني در بحث بازداشت و آزادي متهمان مواد مخدر اشاره كرد و افزود: كميته اجتماعي مجلس در مواردي مانند بازنگري و به روز رساني قوانين ، رفع خلأهاي قانوني ، افزايش خطوط آمادگي كامل را دارد. از اعتبار مبارزه با مواد مخدر ، برگزاري جلسات منظم با حضور مقامات ساير سازمانها و نهادهاي مرتبط و غيره را اعلام مي كند.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.